Någon som självmedicinerat sin ADHD med alkohol omedvetet?
Jag fick min ADHD diagnos för en månad, påbörjade även medicinering då. Med medicinen så känner jag varken sug eller behov av att dricka. Inser att jag använt alkoholen för att hantera min ADHD, eller försökt hantera. Jag har alltid trott att jag inte klarar att vara utan alkohol men nu känner jag helt annorlunda, de är en enorm befrielse känsla. 26 dagar nykter och jag mår så bra!

Jag saknar dock stöd i att fortsätta hålla mig nykter. Just nu går de ju jätte bra men jag har trotts allt missbrukat alkohol i många år. Jag har varit på ett AA möte och de var fint men jag kände inte att jag passade in. Alla hade en helt annan problematik än mig. Någon som vet nån stödgrupp online?

@Minna37
Hej. Jag passade heller inte in i AA. Gick dock där några månader men klarade inte av den religiösa undertonen. Det finns en onlinegrupp som jag provat några gånger. Lifering har möten på onsdagar och finns i Sollentuna. Var rätt bra. Inget religiöst eller 12 stegsprogram. Gå in på hemsidan så får du en länk skickad till dig.

@Lonely Man Ja de är de religiösa som jag också tycker blir för mycket och de är svårt att relatera till andras historier när min är så olik deras. Dels att jag inte vågar nämna att jag äter mediciner heller då jag är rädd för att man inte får det och att de ska trigga någon till att lösa sitt missbruk med medicin för att de var som fungerade för mig. Tusen tack för tipset! Jag ska kolla på de på en gång.