Ny dag, ny vecka. Inser att det nu har gått över 6 veckor sedan alkoholkraschen som fick en riktig tankeställare. Hittills har dagarna gått enligt förväntan. Inget sug och inga snedsteg. Jag har registrerat i min alkohol-kalender varje dag och kan nu konstatera att min vanligaste känsla under den här tiden är lugn. Jag har tappat 5 kg och kommer nu i kläder som har hängt långt in i garderoben. Springer 5 km tre gånger i veckan och går däremellan långa promenader med hunden, vilket ger mig utrymme för tankar som känns uppfriskande och befriande.
Denna veckan är det tid för samtal nummer 2 hos KBT-terapeuten och även om jag var trött efter förra samtalet så känns det viktigt att gå till botten med grundorsaken till mitt dryckesproblem. Just nu är det nolltolerans som gäller och siktar först och främst på att låta det gå ett år innan jag funderar på vad som kommer sen.

Våren är här och naturen kläs i färgsprakande skrud, nu njuter jag av nuet.
Kram till alla kämpar och önskar en härlig vecka.
🌞🌷🎶

Nykter sen i Torsdags då kastade jag bort min framtida drömfru, även min äldsta vän sopade jag bort på samma gång, så japp rätt så hemsk helg men nu ska jag fan ta tag i detta å va nöjd i mig själv istället för å bryta ner alla andra i min vilsenhet, kul å läsa allas framgångar det stärker tycker jag ändå , men ändå lång suck nu bara

@Danne Man bra början, tiden kommer utvisa om de som står dig nära väntar på dig eller inte. Men som jag brukar säga; den enda jag är garanterad att leva hela livet tillsammans med, det är jag själv. Så den viktigaste i mitt liv är jag och resten blir en fin bonus. När du har byggt upp dig själv igen då är du redo att bjuda in andra att dela. Kämpa på! Strunta i alla eventuella svek just nu och visa för dig själv att du är värd att kämpa för.
🏋️

@Insikt_24 så kloka ord stora tack till dom, det är verkligen sant och det är nog där jag gått bet tidigare oxå att jag blitt jobbig stött bort folk som inte orkar längre å då få en känsla av att bli lämnad , ensam och så drack jag ännu mer så snurrade det på. Tills den har en för sig självt i sin tillvaro, alkoholen. Å det där kommer jag absolut ta med mig. Tack igen