Har nu i några veckors tid läst nästan alla inlägg här på forumet och blir så peppad av alla era olika erfarenheter, så tack för att ni finns här.
Själv har jag tidigare varit väldigt bestämd att klara av mitt drickande och nu min nykterhet själv, jag vill ha kontroll, men nu vet jag bättre, jag behöver all hjälp jag kan få och jag har verkligen tagit den hjälp jag kan till ett nyktert liv. Jag vet ju att jag iallfall måste göra jobbet själv.
Mycket har tagit kraft eftersom jag varit så nervös att jag nästan kräkts av nervositet.
Skrivit in mig på en beroende klinik.
Börjat med antabus.
Berättat för nära och kära jag litar på, och fått jättemycket stöd.
Gått på AA möte.
Sist men inte minst skrivit här.
Idag har jag 1 månads nykterhet och just idag känns det fantastiskt bra

till din första månad och välkommen hit :-)) Du har redan gjort stora förändringar och tagit livsviktiga beslut och kan nu börja ägna dig åt ditt tillfrisknande och bara njuta av kommande framgångar !

Skriv mycket här, det underlättar betydligt mer än man tror i början ! Trollen måste ut !

Kram !

Leverjag

Vad starkt av dig! Ser fram emot att läsa om hur alla hängslen och livremmar skyddar dig framöver.

Starkt jobbat och välkommen till La familia ?

Krickelina

Det tog mig nästan ett halvår att börja ge mig till känna här i Forumet, men nu kan jag bara lyckönska dig till att vara här. Det är underbart att när som helst kunna gå in och läsa och bli peppad av andra när det känns tungt.
Lycka till!

Pepparkakan

Hej o välkommen!
Fantastiskt bra kämpat att du har klarat en månad och fler är att se fram emot!
Grattis!?

Fru Olle

Tack för all pepp?
Bra skrivit om att jag tagit till både hängslen och livremmar, det stämmer precis.
Och just nu är det som hjälper mig mest,jag kan inte dricka och jag behöver inte tänka, ljuga eller smussla A. Utan bara vara i nuet och ta en dag i taget utan A
Jag förstår ju nu hur mycket tid och kraft det tagit att planera, köpa, gömma, smyga och smussla. Tid som jag faktiskt nu kan använda till annat.

Leverjag

Som kan fyllas ut med annat. Det är väl en del i processen att fylla den där tiden med annat på ett naturligt sätt. Att hitta annat som gör en både nöjd men också glad och lugn, tänker jag.

Ses. Ha en bra dag!