Äntligen 6 månader!!!

Profile picture for user Stor-Babs

Jag försökte gå ur den här gruppen helt och har mailat om att få mina inlägg borttagna. Det gick tydligen inte. Alls. Men då får jag väl finna mig i det och nyttja forumen igen. Idag firar jag 6 månader som nykter. Det mesta jag gjort kanske sedan jag blev 18? Är snart 50. Jag ville bara skriva och försäkra er om att det GÅR. Även om det blir många omstarter och mycket jobb så GÅR det. Jag har försökt seriöst i över 3 år, nu först gick det. Och nu djävlar blir det för alltid! Kram på er alla kämpar, fyfan vad bra ni är!!!

Profile picture for user Rosette

Hej Stor-Babs, vill titta in och svara lite på det du skriver om gällande att gå ur grupper och att ta bort inlägg då det känns viktigt att vara tydlig med från vårt håll.

Jag vill också säga att det är så fint att läsa dina uppmuntrande och stöttande ord till andra här ute: "..Jag ville bara skriva och försäkra er om att det GÅR. Även om det blir många omstarter och mycket jobb så GÅR det. " Så fint av dig och det är glädjande att läsa att det går bra för dig tack för att du delar med dig!

När det kommer till att ta bort inlägg, gå ur forum etc så ska det absolut inte vara några konstigheter, såklart om du eller någon vill ta bort något eller gå ur så är detta möjligt, undrar om det blivit något missförstånd i kommunikationen kanske. Vi kan höras via meddelanden så löser vi detta såklart!

Ta hand om dig och tack för din uppdatering här!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Profile picture for user Stor-Babs

Jag postar mitt svar till dig Rosette här så att det blir klargjort att jag inte är ute efter att peka finger utan bara påpeka att det nog var trivsamt att ni inte tagit bort mig i slutänden:

"Hejsan. Nej då när jag ville avsluta och ta bort alla trådar så blev jag lovad att det skulle bli gjort, även om det var mycket jobb för er. Jag hittar inte vart vi samtalade med varandra och jag är inte 100% på att jag inte bara "lät vara" då så har ingen avsikt att peka finger. I ärlighetens namn så blir jag av och till lite paranoid när det gäller vad folk kan hitta på nätet och jag har varit väldigt öppen i detta forum. Vänner och barn skulle kunna förstå att det var jag tänkte jag. Men med 6 månader nykter känns det som att äsch vad då om någon läser det, och som du säger kanske andra kan dra nytta av det jag skrivit. Plus att jag nu har andra problem och tankar inför hur jag kan stanna kvar på denna helt alkoholfria stig och då känns det mer aktuellt att återvända till forumet. Kände där ett tag att jag blev lite påverkad av att läsa om alkohol och alkoholberoende hela tiden, nästan så att det triggade mitt sug. Men nu känns det säkrare. Tack."