_Fellan_87

Mot en ny tid. Dag 7
Mot en ny tid! Dag 7.
Personer i min omgivning pratar om deras vita månader. För mig har dessa aldrig existerat, fattar inte vad dessa människor pratar om.. Jag vet inte ens vad en vit vecka är. Senast jag var med om en sådan var ca 7-8 år sedan.
Har senaste tiden länge funderat på vad de som sitter nyktra på kvällarna gör? Sitter dom bara där och stirrar rätt fram?
Sedan ruskar jag på huvudet och häller i mig av mina bästa kompisar Bellman 6,0.

Senaste seriösa försöket jag gjorde med att lägga ner drickandet var 31 december 2014, då skulle jag hålla upp i ett halvår.
3 dagar senare vaknar jag upp i soffan med 10 lik på rumsbordet..

Kan skriva om mitt drickande genom åren hur länge som helst. Men för att göra en lång historia kort dricker jag varenda lediga tid jag kommer åt. Morgon, eftermiddag kväll.
Även valt ett liv i ensamhet, förutom Bellman och hans vänner! Valt bort relationer så fort det börjar bli seriöst osv.

Jobbar skift också, vilket inte gör saker enklare. Efter ett nattskift måste minst 3 burkar öl sväljas innan jag får ro till att sova.
Men börjat känna psyket får mer och mer stryk, ångesten blir värre och värre. Och med en Av mina polare (Bellman) så är ångesten som bortblåst.

Förra måndagen orkade jag inget mer och kände mig som ett vrak när jag kom till jobbet, Bakfull givetvis.
Tog då kontakt med Företagshälsovården, vilket jag hellre skulle skjutit mig än att göra 2 dagar tidigare.
Har erkänt för de närmaste om mina problem och hur länge jag druckit.

Imorgon börjar jag med Antabus och har ätit Campral sedan i Fredags. Kämpat mig igenom en vecka nykter nu. Har aldrig fått så mycket gjort som nu.

Denna starka vilja skulle nog ge sig om en vecka. Eller denna vecka, då jag nu är ledig i 7 dagar ?

Borjan

Kämpa! Själv börjar jag nu med dag ett o har en liknande historia, som du. Helt nyktra dar ett fåtal o sen bär det av igen till A träsket.

_Fellan_87

Hittade detta forum igår, och det verkar vara till stor hjälp att läsa om andras erfarenheter samt dela med sig av sina egna.
Tänker inte ge dig nått lycka till Borjan, detta handlar inte om tur utan om en kamp med sina inre demoner och alkoholdjävulen som ständigt lurpassar.
Utan du får köra stenhårt nu!

Wicca

Bra att du hittat hit och skriver i en egen tråd. Du har nu en vecka utan A i bagaget vilket är skitbra såklart. Du har ju tagit hjälp och erkänt, vägen är inte spikrak men för varje dag så blir det lättare även om man på vägen möter motstånd. Se till att dricka mycket och äta ordentligt, häng på forumet här finns gott om människor som vet vad du går igenom. Jag känner igen mig i det du skriver om att jobba skift och vara tvungen att dricka vareviga lediga tid, jag skyllde också på att jag behövde dricka för att kunna sova och vända på dygnet efter nattarbete. Jag bedrog mig skarpt. Jag har varit nykter i 18 dagar och det tog väl kanske 5 dagar innan jag fick ordning på sömnen igen men såhär gott som jag sover nu utan A minns jag inte när jag gjorde senast. Å att vakna utan ångest, plufsig, skakig osv är så mycket mera värt.

Kämpa vidare allt kan bara bli bättre!

_Fellan_87

Är inne på min 15de dag! Sommaren närmar sig och det som kommer locka mest är den där kalla ölen på en uteservering i solen. Det är nog det som tar emot mest nu. För övrigt går ju dagarna, och man kämpar sig igenom dag för dag.
Ett år som är mitt mål nummer 1 känns väldigt långt bort

Sätt en månad först. När du uppnått detta så flytta fram målet igen och gör det längre. Din hjärna kommer nämligen må bra av att du klarar uppsatta mål.