Ibland kan det gå en vecka, ibland kan det bara gå någon dag endast och det finns självklart perioder då jag dricker minimalt ett bra tag.

Är det okej att dricka på en måndag? Eller är man dum då?

Rakel1

Du verkar inte ha några alkoholproblem. Du dricker inte särskilt mycket och det spelar inte någon roll vilken tid det är. Dock är tider bra för att hjälpa människor med överkonsumtion att få en lägre.

Du ska få ett annat svar av mig... Du har börjat undra över ditt drickande. Du har sökt dig hit. När jag började läsa här kanske jag hade fått samma svar som du, att det inte är nån fara.., men, men med facit i hand så gick det inte i längden att dricka på en måndag om jag kände för det. Jag kunde länge hålla upp långa perioder utan problem. Gradvis förändrades det och suget kom tätare... Så ja, man är dum om man dricker på en måndag utan annan anledning än att man är sugen. Fundera över när och varför du blir sugen istället.

basisten400

kan du dricka vilken dag somhelst det spelar ingen roll bara man trivs i drickandet :)

RaniLee

Tar du ett glas (och stannar där) och snuttar eller häver du i dig en flaska vi elelr många burkar öl? Ett bruk kan gå över till riskbruk och missbruk ganska snabbt om man har anlag för att bli beroende. Fundera över hur du dricker och varför du dricker? Tar du ett glas någon gång för att det är trevlig eller för att döva dina känslor, eller för att du är upprörd, eller för att...
En del kan dricka utan att bli beroende medan andra kan känna att de kom hem redan vid första fyllan. Det Sisyfos skriver är något du kanske ska fundera över.....