Tillbaks på ruta 1. Ville ha en nykter sommar men det blev 2 dagar. Nu har 3 veckor gått och jag vill inte mer.
Sovit dåligt. Som vanligt alla löften om att vara närvarande och nyttig är bortkastade. Ledsen att jag misslyckas. Har tagit tag i en hel del andra saker i livet så nu finns ingen anledning att dricka. Slutar nu..... dag 1 har precis börjat.

Dag 7 tycker jag med. Och visst är det en konstig känsla den där när man faktiskt dricker det förbjudna glaset och bara blir besviken.

höstlöven

Så blev återfallet dag 7 till ett sug dag 8 som blev vin. Och det var härligt igen. Middag och några glas vin. Lite lullig och lycklig... min grej har ju som sagt aldrig varit att bli knockad utan att ha en ständig salongsberusning...
Sorgligt. Vet att jag kommer få kämpa igenom minst 3 dagars sug nu. Ändå.... oj vad starkt detta gift är

Dnabogus

Dag 2 snart till ända... Hoppas jag kan sova bättre inatt, igår blev inte många minuter. Var i och för sig en helt annan pigghet ändå, att vakna utan bakrus!
Har faktiskt känts helt ok idag, förutom en del fylleklåda, men det får jag alltid när jag nyktrar till... det går över :)
Du skrev nånstans att 1-2 glas för o få skallen o sluta snurra var det bästa du lyckats med.
Herregud säger jag bara... Att få skallen att sluts snurra, vilken känsla!
Har själv aldrig haft ångest (på det sättet), men har någon slags stressproblem, som jag haft ända sen jag vag barn, att jag aldrig kan få skallen att sluta snurra. Det går i 280kmh från morgon till kväll, och enda sättet att få tankarna att sakta ner... Är o trubba av/supa ner dem.

Men idag var dag två. O det gick ju bra...!

höstlöven

Ja min hjärna känns också som den går på för höga varv och det är så skönt att få vila sig från det. Tyvärr gör ju ah att allt bara blir värre. Grymt bra jobbat med dag 2. Nu tar vi dag 3 också!!!!

höstlöven

Blir tokig. 7 fina dagar och nu börja om. Skit också... så besviken. Framförallt som jag avskyr det där suget som kommer och som jag vill bli av med.
Men jag ger inte upp. Ska inte falla in i sunkiga mönster igen med att köpa småtetror. Nix. Men idag blir dag 1 :-(

höstlöven

Blir tokig. 7 fina dagar och nu börja om. Skit också... så besviken. Framförallt som jag avskyr det där suget som kommer och som jag vill bli av med.
Men jag ger inte upp. Ska inte falla in i sunkiga mönster igen med att köpa småtetror. Nix. Men idag blir dag 1 :-(

höstlöven

Efter lördagens fiasko är jag påt igen. Räknat antal glas nu i 3 veckor och det ligger på 14 glas i veckan. Ochvdå upplever jag det som att jag dragit ner avsevärt. Äh inte mer tänker kanske nån men för mig är det tvångsmässigt och kopplat till suget.
Efter lördagens vinfylla är suget kanska starkt..idag ville jag till bolaget men tränade mig i alternativa händelseförlopp. Ett tips jag fick av en vän. Att visualisera hur jag gör istället för att gå till bolaget. Dvs istället för att tänka: "jag ska inte jag ska inte" så tänker jag typ: "när jag kommer till centrum går jag till biblioteket, sen går jag ut och till mataffären. Sen går jag till bilen och kör hem". Funkar...

höstlöven

Ja dag 3 då antar jag. Idag var jag så nära att köpa vin. Hade hela planen uttänkt. Men sen lyssnade jag på beroendepodden och kom till sans.
Men istället har jag varit sur och stingslig hela kvällen.
Ändå älskar jag de där stunderna när besattheten av a är borta. När jag efter ett tag inser att jag tänkt på annat. Det är så skönt.
Måste börja jobba med självkänslan. Men vet inte hur man gör riktigt...

höstlöven

Klarar inte att sluta. 3e veckan men det blir 2 dar med alkohol. Mellan 9 och 14 glas totalt. Och en enorm ångest.

höstlöven

Går åt rätt håll. Senaste 2 veckorna har jag druckit vin 2 ggr. Tyvärr typ 5 glas varje ggn. Men bara ute på restaurang. Aldrig hemma. Inte på helgen. Varje ggn har jag dessutom blivit så besviken att det inte varit så där härligt som jag hoppats.
Mest av allt går min stress ner när jag inte dricker alkohol. Vilket är parodiskt eftersom.det är stressen jag vill fly ifrån.
Tycker också att jag presterar så mycket bättre. Känner mig ändå usel som inte har avstått helt. Det är nog ändå mitt mål känner jag. Ett liv utan a. Och mer och mer känns det inte som hela världen... kämpar på en dag i taget.