Li-Lo

Vill bara påminna om att ni som kommer kan välja att vara de ni "är" utanför forumet, i forumet eller ha ett nick-nick för att fortsatt vara anonyma här men ändå vilja ses.

Ser så mycket fram emot att ses oavsett eventuella nick eller inte :-)

Li-Lo Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Har planerat att vara med och tycker att det ska bli jättekul - om än lite pirrigt, då min tanke är att presentera mig som Vinäger. Herregud, ni vet ju nästan allt om mig...

Undrar också vilka mer som kommer och om det fortfarande finns något intresse för att träffas efteråt, vilket diskuterats tidigare i tråden. Jag vet ännu inte om jag kan hänga på, men hoppas i så fall på det.

Väl mött!

Finns det några konkreta planer för att ses efter träffen på lördag? Jag kan eventuellt stanna kvar en stund för efter snack.

/Mrx

Kanske en fika i Gallerian. Kan inte så lång stund och att åka in till city funkar inte för mig. Vad tycker ni andra?

Utan att lägga någon värdering i eller vikt vid orsaken, verkar det inte finnas så stort intresse av att träffas efteråt. Jag åker nog hem istället, då jag har både barn och barnbarn som väntar.

Jag åker oxå hem efter träffen. Har massa åtaganden imorgon kväll ska ut på stan och käka med kompis gänget. En utmaning men den fixar jag.

men det blir för jobbigt att resa till Stockholm i alla fall. Det är färja och buss och sen hur jag tar mej från Cityterminalen till träffen. Och inte hemma igen förrän midnatt. Så tyvärr blir det inget för mej. Vore så trevligt att träffa er IRL :). Ha så trevligt!

Ta det absolut inte personligt, jag har nog inte ork att gå på träffen just nu. Hade jag varit i form för det så hade jag gärna fikat efter. Ursäktar mig med att jag är lite ”nere” i allmänhet men det är inte direkt eller knappt ens indirekt kopplat till alkohol. Hoppas ni som går får en bra träff! Och kram på dig vinäger! Tycker det var en oerhört bra idé!

även om jag sett fram emot att ses. Det var andra som tidigare i tråden pratade om att göra något efter träffen. Har lite i mig att jag måste ta tag i saker...

Synd att vi verkar bli färre och färre. Självklart ska det bli kul att träffa en del forumvänner, men känner också att det här är en chans att få lyssna på och diskutera med proffsen på Alkoholhjälpen.

Ha en fin lördag alla som läser. Mrx och ni andra som kommer till Liljeholmen, vi ses om en stund!

Jättekul att få träffa så många forumvänner och medresenärer i r l. Påfylld med energi och hopp. OCH stort tack till er på Alkoholhjalpen för allt ni fixade ♥️♥️!

Tack för idag, känner mig 3 ton lättare om än helt slut efter idag!
Ni är grymma, allihopa!
Tack för ett fint bemötande och en riktigt välordnad träff!

Alltså, jag trodde självklart att det skulle bli en bra och givande träff, men den blev ännu ännu bättre. Så himla trevligt och kul att träffa alla. Men tänk att nästan ingen såg ut som jag föreställt mig... ?

Behöver också sortera intrycken och samla tankarna nu. Och hålla kvar känslan av en genuin uppriktighet mot och omtanke om varandra. Massor med extra cred till alla som vågade så mycket mer än vad ni/vi kanske trodde från början. Inklusive mig själv.

Självklart även beröm till er på Alkoholhjälpen. Superbra fixat.

Morgondag, än en gång, tack för boken. En fin gest som värmde lite extra.

Hälsningar en mycket nöjd Vinäger (som nu avslöjat att hon pratar lika mycket som hon skriver...) ?

Vad fint att du kände att du fick förtroende för oss. Speciellt med tanke på att du blivit sviken så många gånger. Ditt inlägg berör.

Du verkar vara en mycket fin och känslosam människa. Önskar av hela mitt hjärta att du känner att din egen resa börjar på allvar snart och att du får känna ett lugn inombords. Hur du fixar färden spelar ingen större roll, bara att du gör det. Hoppas att du känner dig redo snart.

Kram ?