Det går absolut att sluta dricka! Positiv affirmation?

Välkommen hit! Här är vi ett glatt gäng som tagit oss olika långt på vår nyktra resa, eller i våra tankar om att inleda en nykter resa.

Kram ? (nykter 5 mån, tjoho!)

lindasblomma

Jag drack sista gången den 30 nov 2015. Den kvällen nådde jag botten. Hemsöker mig ibland. Det resulterade dock att jag tog mig till en terapeut vilket jag är glad för idag. Inte med målet att sluta dricka, för det har jag försökt, och misslyckats med tusentals gånger. Utan för att jag behövde prata om mig själv och den livssituation jag var i.

5 år senare. Idag är jag gift och har barn. Alkohol finns det ingen tid för och ingen smak för heller. Nu när jag fått ett sådant avstånd till det liv jag levde innan, så fattar jag inte hur jag kunde hamna där och samtidigt försvara mina val.

Känner inte att det finns någon risk för återfall. Jag minns ingenting som jag saknar från det livet. Bara så tacksam för att jag tog det steget att be om hjälp. När jag ser mina barn ihopkrupna i soffan så fylls jag av en sådan kärlek till livet. Tänk att jag hade så mycket att vinna på att sluta dricka.

Vänd er till någon för att prata, börja där, så är ni på väg åt rätt håll.

Det betyder mycket med inlägg från er som kommit en bit påväg!
Vad fint att du delar med dig och samtidigt peppar oss att fortsätta vägen fram! ?

Jag sticker bara in huvudet och skriver fan va cool du är kvinna!
Tack för inspiration i ett redan rätt inspirerat nyktert liv!

Håller med, det går att sluta!
Tack för peppen, kärlek till dig,

Dee <3