Dajna

Efter år av dåligt äktenskap ville inte min man ha mig här längre, jag måste flytta. Sista gången jag drack var för två månader sedan och julen är ett helvete. Jag kämpar på och ska flytta i januari. Min man har ingen förståelse för min abstinens. Jag får inte visa känslor och det känns ensamt. Funderar på Länkarna i stan men det är ju det här med corona. Jag behöver pepp för att jag ska stå ut.

Då jag inte klarat en vecka ens. Men jag börjar om idag, steg för steg nu 30 dagar som första mål.

Förstår att det känns tufft, ensamhet och svåra känslor gör det inte lätt. Men tänk vad strongt gjort med två månader i det du sitter i. Vi får peppa varandra här?

Kram

Håll ut.. Måste vara jättetufft, men jag tror att du kommer få det bättre när ni väl flyttat isär och du får landa i det. Länkarna låter som en bra idé, både för nykterhet och för att träffa nya människor. Så fortsätt framåt, en dag i taget. Kanske kan du om en tid också se nya möjligheter öppna sig. Styrka till dig!

Dajna

för de fina orden. Äter godis som inte heller är bra men det får bli nästa steg. Kram

Det är verkligen inte lika farligt, och om man räknar hur mycket kalorier det är i alkohol så kan man med gott samvete unna sig lite godis. En dag till avklarad, bra kämpat!