Ljusare tider!

Hej!
Jag är här nu 😊!
För bara två dagar sedan hade jag inte en tanke på att flytta, inte än.
Men livet händer och ibland blir det så enkelt.
Jag vill inte dricka mer.
Jag behöver inte alkohol.
Livet är så mycket bättre utan - och jag vill leva!!

Så jag packade det viktigaste och traskade hit. Tänker bygga en rejäl, rejäl som i stadig inte stor, permanentbostad och flytta in för gott.

Adressen blir "Ljusare tider" för de är här nu, de ljusare tiderna som jag strävat mot. De kan, och kommer att, bli ännu ljusare. En dag i taget. Mörka moln kommer också att dra förbi, men så är det ju på sommaren, plötsligt kan åskan dra in. Men då kan jag vila i tilliten att strax kommer solen igen - det är inte mörkt för alltid.

Jag tänker på förra vintern (2019-2020) när jag var nykter en längre period första gången. Vilka bekymmer jag hade över att inte få sitta på min framtida altan och ta en drink i solnedgången. Ja, det var då det... Vilka bekymmer över något som inte finns!! Som fick mig att börja dricka igen...

Igår var en underbar dag!
Gubben hjälpte mig - vi har börjat bygga altanen! På kvällen var det helt stilla när solen började sjunka, utsikten helt magiskt vacker! Vi satte oss på regelverket som vi byggt under dagen, jag med en Tonic med lime, och bara njöt av att vara här och nu.
Jag ska sitta därute många sommarkvällar och bara njuta, helt närvarande utan "bedövning".
Jag vill ju inte missa en enda sekund av allt det vackra i livet!

KRAM! 💖💖💖

Profile picture for user Sattva

Åh vad kul att höra ifrån dig!! Skriv mer om du orkar o vill- jag saknar dig som sagt var!
Tråkigt såklart att du har det jobbigt, men du kommer klara vad det än är, Soffi! Och alkohol är inte med i bilden, gott🥰🌟💥💓

Profile picture for user Torn

@Soffi Tack för livstecknet!❤️ Skriv mer när du orkar. Det hjälper en mer än vad man tror som jag brukar säga. Och det behöver inte handla om alkohol. Här i det vidare livet skriver vi om allt, och lite till.

Kram

Profile picture for user Sisyfos

Bra att frånvaron här inte beror på alkohol Soffi. Det är ju det man är rädd för när någon visar att man har det tufft och sen slutar skriva. Men jag förstår mycket väl att man inte väljer forumet i svåra stunder.
Så skickar en cyberkeam och ett 💜. Tänker på dig och du vet att du är bra som du är, du gör så gott du kan och det räcker bra.

Profile picture for user Sisyfos

Skickar dig en Stor Cyberkram!
Tänker att det är bra att ha upplevt fördelen med nykterhet även när livet är svårt.
Saknar dina insiktsfulla inlägg. Du har så intressanta tankar att dela med dig av och jag gillar ditt sätt att skriva. Nu ska du inte få dåligt samvete för att du inte skriver i svåra stunder. Men jag vill bara att du ska veta att jag uppskattar din förmåga att se saker från olika håll!
Så stora kramar till dig Soffi!

Profile picture for user Sattva

Jag saknar dig också Soffi!!
Jag gar en tydlig bild av hur du ser ut, hur du bor, din häst o din katt. Även din särbo🤣
Så du är högst närvarande för mig o jag tänker ofta på dig🥰😍🌼

Profile picture for user Sisyfos

Haha Sattva, jag har en tydlig bild av dig, men du ser nog inte riktigt ut som du gjorde första gången vi sågs härinne. Det är lite kul att se folk framför sig, enbart baserat på vad man skriver. Undrar hur det skulle bli om man verkligen sågs. Tänker att man skulle blanda ihop er, för min bild skulle säkert vara helt galen.