Höll mig från alkohol i över ett halvår. Sedan föll jag dit igen. Har nu druckit varje kväll den senaste veckan. Gör ett försök igen med att sluta. Kroppen tar så mkt stryk. Det här kommer att bli en jäkla kamp. Men nu tar jag en dag i taget o försöker kämpa mig fram till ett värdigt liv. Utan fylledumheter, sömnbrist o svår bakfylleångest.

@Molls70 tänk vad stort och bra att du tagit ett nytt beslut att lägga ner alkoholen. Straffa inte dig själv för att saker blev som det blev, titta framåt från och med nu. Förlamas inte av ditt förflutna utan förändra din framtid 💕 hur är allt idag?

@Dagsattförändra Tack för kloka ord. Lätt att sänka sig själv när man misslyckats. Försöker se framåt o ta en dag i taget. Snart 3 nyktra dagar. Kämpigt idag med sug o rastlöshet. Snurrar runt o har svårt att ta tag i saker hemma.

@Molls70 jag förstår. Försök att inte kväva känslan, acceptera den och kom ihåg att det "bara" är känslor, de är inte farliga och de är inte sanningar. Känslor som får svalla ebbar ut, och för varje gång går det snabbare 💕