Godmorgon forumet, här sitter jag och dricker en kopp kaffe i vår stuga, medan övriga familjen sover. Har nu varit alkoholfri i 86 dagar, helt otroligt vad tiden går snabbt. Har inte saknat alkoholen en endaste sekund, sedan jag bestämde mig. Går hos psykolog med någon veckas mellanrum och påtar i det förflutna, känns som att jag börjar må lite bättre, och tänka på andra saker än bara mig själv. Ha en fin söndag allihop! Om 14 dagar ska det firas, med något gott att äta och ett stort glas Pommac 😁

@Ingesmart Åh, jag blir så glad för din skull ❤️ En otrolig resa har du gjort med siktet inställt i horisonten. ”Dit ska jag”. Och jag tror att den övertygelsen är så viktig i sammanhanget. Det finns inte minsta tveksamhet inombords. Nu är det nog. Man spikar igen bakdörrarna, den enda lösningen är att hitta nya dörrar framåt. Inte alls plättlätt, men jämfört med att fortsätta dricka är allt lätt. Egentligen.

Kram 🐘

@Ingesmart Grattis 86 alkoholfria dagar🌟. Låter som en mysig och rogivande morgon. Jag går också hos psykolog och det är ett skönt stöd på vägen. Att klart och nyktert bearbeta sina upplevelser och känslor, de som förträngts och även förstorats till något annat i fyllan. Nu ser jag på dem i ett annat ljus. Hjärna gör om minnen varje gång de tas upp och sker det i fyllan kan vad som helst hända med minnena.
Njut av söndagen och ditt nyktra liv💕

@Ingesmart Stort Grattis till alla dina dagar! 👍
Du ligger lite före mig men jag är dig hack i hälarna...
En fråga bara - hur bytte du namn på din tråd, tog du hjälp av admin. eller startade du en ny? Frågar för snart vill jag byta namn på min tråd.
Ha det fint o heja dig!
🤗 kram