Närmar mig 2 år utan vin...
Känner att jag vågar uttrycka mig mer och säga vad jag tycker mera nu än när jag drack vin.Då var mina tankar om mig själv låga och jag mådde sämre på ett sätt som är svårt att uttrycka.Kanske att jag blir äldre på verkar också såklart.Har fått positivt besked på jobbsidan så det blev jag glad över.
Dricker mitt kaffe och ser skymten av en rosa himmel så det kan hända att det blir lite motion ute idag🌞
Kram Pilla

Hej Pilla, fint att läsa!
Trots att vi är många som pssserar här så är vi några från ”första tiden” som är extra viktiga. Jag hejar på dig, kul med jobbet. Kram 🥰

@Pilla Vad glad jag blir för din skull ❤️ Jag tror också att nykterheten gör oss mer rakryggade. Att vi slipper ha ständigt dåligt samvete spelar förstås roll, men när hjärnan tillfrisknat så vågar vi ha tillit till vår egen förmåga - och stå upp för den. Vi tar ingen skit längre helt enkelt. Sen spelar åldrandet en viss roll förstås, med ålderns rätt ska folk faktiskt lyssna på oss.

Kram 🐘

Grattis Pilla! Till 2 år och jobb.
Tänker att det där med att våga uttrycka sig dels har samband med att skamkänslorna inte finns, dels har att göra med att man faktiskt också är mer skärpt, mer närvarande. Vi vet vad vi pratar om. Det är väl egentligen det jag uppskattar mest - närvaron och initiativförmåga. Hoppas du kom ut att solen.

Tänker tillbaka på anledningen till att jag vände mig hit.
Det är ju för att jag har bekymmer med vinet.
Jag har ibland skrivit om andra saker också som både bekymrar och roar.Tack för fina rader här i min tråd.
Tänker på skulden som drivit mig i många situationer.Sisyfos,har inte tänkt på skamkänslorna på det sättet men de är ju nästan borta.Och Andra halvlek,du nämner det med.Och nu är det skönt att tänka,detta gör jag för min skull.Nu ska jag tänka på mig själv!Utan att känna SKULD.🙏.
Pilla