Imorgon 21/11-2021 har jag varit alkoholfri i 100 dagar. Jag måste säga att det har gått väldigt lätt, jag har o andra sidan inte druckit varje helg, men när jag väl drack, så drack jag oftast alldeles för mycket.
Jag har gått och pratat med en terapeut, och har rensat huset från alkohol ganska direkt när jag valde att sluta.
Jag är inte sugen på alkohol, har heller inte haft något sug överhuvudtaget att dricka under alla 100 dagarna, jag har druckit 5-6 alkoholfria öl på hela tiden.
Tror att det gått lätt för mig, då jag egentligen inte haft något beroende, utan anledningen till att jag slutade, var att jag blev så elak och otrevlig mot mina närmaste (ej fysisk, endast verbalt) men nog illa det, så jag fick sådana äckelkänslor till alkoholen.
Min resa har varit lätt, jag vet att alla andras resor inte är lika lätta, men ni gör alla ett grymt jobb, fortsätt att kämpa, ni är inte ensamma, och kör ni i diket, ta er upp och fortsätt på er nya väg igen.
Ha en fin lördag allesammans.

Tack allihop, nu siktar vi mot nya mål. Hade dock en dröm där jag drömde att jag drack hejdlöst, och skämdes som fasen dagen efter. Har inte haft ett enda sug efter alkohol i det verkliga livet dock =)
200 dagar i sikte yihaaa