Anonym31513

Tack för stöttande inlägg! Ni är så snälla och kloka!
@Sisyfos skrev:"Kan tänka mig att det är så en fredagkväll att bromsen saknas när tanken kommer. "
Så kan det säkert vara. Trötthet är ju en del av det berömda HALT (hungrig, arg, ledsen, trött).
Kram!

Anonym31513

Om några timmar är det helg igen och vinet här hemma är slut. Det känns bra. Jag vill att det ska bli en nykter helg där jag kan känna mig nöjd med mig själv.
Kram alla!

Jag tänker på dig @Lavendelblomman för jag känner igen mig så i dig. Allt går lekande lätt en lång tid. Inget sug, inga tankar på alkohol. Och så plötsligt är suget där och det verkar helt relevant att öppna en flaska vin och dricka nästan hela ensam, som jag gjorde igår kväll. Så onödigt! Kanske behövde jag påminna mig om hur tråkigt det är att vakna med tungt huvud och tung själ. Nu blir det det en vit helg här med. Vi tar nya tag tillsammans!
Kram

Anonym31513

Njuter av att kunna konstatera att den gångna helgen blev helt vit för min del. Det var skönt att inte ha något vin hemma. Då blev inte frestelsen så stor.
Ha en fin vecka!

Anonym31513

Även denna helg kommer att bli helt vit och det känns så skönt! Igår förmiddag joggade jag en hel mil. Jobbigt på sitt sätt naturligtvis, men när jag sprang så tänkte jag på hur mycket skönare det var än att ligga bakfull och knappt ta sig ur sängen.
Idag slog det mig att jag behöver åka och tanka bilen tidig förmiddag, för senare idag kommer den att rulla en del. Så skönt att kunna ta bilen och köra iväg, utan oro för att åka fast för rattfylla!
Ta hand om er och ha en skön söndag!

En hel mil! Wow @Lavendelblomman. Så härligt med konditionsträning, frisätter massor av må-bra-hormoner. Promenader är ju också skönt men ger ingen ”kick”. Vi fortsätter fylla tiden med bra grejer för att ge mindre tid och plats för slentriandrickande.

Hoppas du har en fin vecka. Kram 🤗

Anonym31513

Jag har gått och blivit dunderförkyld, ni vet sådär så att huvudet bultar och man är helt orkeslös. Det känns som en konstant bakfylla och jag känner en sådan avsky till att dricka alkohol igen. Förkyld blir man ibland, men att frivilligt utsätta sig för att må såhär är bara så dumt. Det blir horisontalläge för mig idag. Kram på er!

Anonym31513

Idag mår jag en aning bättre. Igår låg jag på soffan hela dagen, medan min fantastiske make skötte hushållet. Det slog mig när jag låg där att jag inte hade dåligt samvete för att jag bara låg på soffan hela dagen när jag var sjuk. Känslan gladde mig, särskilt eftersom det för mig betyder att jag kommit en bit i mitt nykterhetsarbete. I knappt två år nu har jag aktivt jobbat med mig själv för att klara av att dricka mindre alkohol. En del av det arbetet innebär att jag behöver lära mig bli snällare mot mig själv. En av anledningarna till mina alkoholproblem tror jag är att jag har så höga krav på mig själv. Jag ska lyckas med allt, ha koll på allt, ge barnen en fin uppväxt med mera, med mera. Det håller inte i längden. Att jobba med acceptans har varit och är fortfarande en viktig del för mig på min väg mot nykterheten.
Ha en skön söndag och ta hand om er alla fina forumvänner!

Anonym31513

Inatt vaknade jag och upplevde att jag hade ångest. "Hur mycket drack jag igår", tänkte jag. Svar: Ingenting! Så skönt!
Fredag idag och en nykter helg väntar.
Kram alla!