Jag tänkte att jag skulle bli piggare utan alkohol men hittills sover jag dåligt och blir jättetrött tidigt. Jag har någon svag aning om att det är det senaste halvårets undantryckta trötthet som kommit ifatt mig. Att min med alkohol fejkade "vila" bara gjort att tröttheten har lagrats inom mig och nu vill den ta sin plats. Så nu är jag snäll mot mig själv och vilar när kroppen signalerar det. Jag, mästaren på att strunta i kroppens signaler, lyssnar faktiskt! Å inom mig känns det så gott.

Jag är inne på dag 7. Och jag är också trött. Jag kan inte somna om kvällarna utan jag har till slut fått gå upp och ta en svag insomningstablett.
Dessutom tycker jag inte att jag ser mindre sliten ut.
Ska det vara så här?

Är det någon kvar här?
Jag är inne på första veckan nu och ser slitnare ut än någonsin. Borde man inte se piggare ut?
Det verkar ju som alla som är på typ, behandlingshem, iallafall i USA, ser både smala och vältränade ut efter bara ett par veckor, och även om man inte tränar järnet eller solar vid poolen eller yogar och fastar hela dagarna borde man väl åtminstone se liite fräschare och piggare ut, men nej, hålögd och rödögd och känner mig trött och svullen i hela kroppen...

Li-Lo

Hej celma och välkommen till oss på Alkoholhjälpen.

Är det någon kvar frågar du och kanske får du snart svar i den här tråden. Ibland "tystnar" trådar. Vad du skulle kunna göra för att öka sannolikheten att få svar är att starta en egen tråd. Hur skulle det vara? Berätta lite om ditt beslut att förändra dina alkoholvanor? Du väljer såklart själv.

Vänligen och välkommen igen
Li-Lo
Alkoholhjälpen

Hej
Ser att det var länge sedan någon skrev här, och undrar bara lite 8m detta forum är aktivt ? Precis skapat ett konto här 8ch ska kika runt lite ,,,men det är inspirerande att se att det är många som kämpar på med dessa problemen och intressant att läsa om hur andra gör för att ta sig vidare