@majsan_nu Hej,, nä, jag har inte bytt namn, eller vad menar du, vilket namn? Eller har jag gjort det??
Äh, nu blev det rörigt i mitt huvud!

@majsan_nu Ingen fara,, jag behövde bara tänka efter lite,, för att jag har funderat på det själv om man kunde byta användarnamn. Jag höll på greja å kolla så jag tänkte kanske att jag gjort nåt.
Hä ä lungt,, som vi säger i Norrland! Sköt om dig!

@Tikka Det jag är ute efter är hur man byter namn på sin tråd utan att börja på en ny. Det är flera som gjort så o jag trodde du var en av dem... Förlåt igen! Glöm bort mitt inlägg!!! Kram igen

Hej @majsan_nu , undrar om du inte får gå in på "Stöd" längst upp på sidan och sedan "Fråga oss" och "Ställ en fråga"
Då kan säkert Admin ändra namn åt dig!
Kram!

Vad har hänt??? Finns jag inte kvar i gruppen, kan inte hitta mitt nya namn... Admin skulle hjälpa mig att byta. Nu är jag förvirrad
majsan_nu

God morgon! Nu min dag 107 a-fri, räknar inte så jättenoga längre. Går in på räknaren för att kolla. (Nu på väg till vårdcentralen för att ta div. prover)
Önskar alla en fin o så a-fri dag som ni vill ha...
🤗 Kram

Fint namn du valde på din tråd ❤️ Livet är plus och minus, vitt, svart och grått. Efter skitdagar kommer alltid gulddagar - och ingenting blir bättre av att man dricker. Tvärtom. Du är så otroligt duktig som kämpar på med nykterheten trots att du inte fått glasklara och omedelbara belöningar. Tiden kommer att belöna dig.

Kram 🐘

@majsan_nu Håller med Andrahalvlek. Fint namn och ett nytt kapitel i ditt nya liv❤️. Efter regn kommer solsken och liksom livet inte statiskt.
Ha en fin dag🌸

Jätte bra namn på din tråd Majsan 😊.
Nytt liv, framtidstro och acceptans att det går upp och ner men alkohol är aldrig lösningen på något 💖.
Kram

@Andrahalvlek Tack, det kändes som läge att byta trådnamn! Ja, jag hoppas på "belöning", Allt är inte a-relaterat men jag vet ju att mitt intag varit för stort o inget att skryta med... Du är en förebild!
Kram 🤗

@Ase Tack! Nej alkohol är inget för mig längre - min plan är att avstå, tror inte jag kan vara "måttlig". Så där tänker vi lika! Ha det fint o kram 🤗

Ny dag! Läser runt här på forumet, många aktiva o mycket positivt i olika mer eller mindre a-fria liv! Själv tycker jag att tiden runt jul/nyår kan vara kämpig, så mycket förväntningar, traditioner o olika önskemål... I år är det ett annorlunda år för mig, inte "bara" mitt a-stopp! Vill helst lägga en kudde över huvudet o vakna frisk o pigg i januari nån gång... Inte så positivt inlägg, men himlen är blå o solen skiner! Önskar er alla en fin dag som blir till det bästa för var och en!
Kram 🤗