Kloka och visa ord om hur minnen påverkar. Hur alkoholen förändrar och förstorar minnen. Så plågsamma minnen kan vara. Men så skönt att ha kraft att kunna förlåta och att bestämma sig för att släppa taget. Jag tror att det finns en kraft i detta. Och det är ju så att bara jag mår dåligt av att gå omkring med bitterhet och besvikelse, men tänk så skönt att slippa dessa malande tankar som plågar.
🤗💓 krya på dig @vår2022

Dag 71. Äntligen ingen feberfrossa i natt, och sov rätt bra. Kanske det vänder nu. Idag känner jag mig trött och less på att inte kunna träna. Måste ge kroppen en chans att bli helt frisk från covid först. Den verkar ha spridit sig som en löpeld, känner hur många som helst som blivit sjuka under jul och nyår. Lika bra att ha fått skiten så kanske man klarar sig ett tag framöver. Blir trött över att vara trött.

Ha det gott💕

@fröken_fri Håller med, att gå omkring bitter och besviken förlorar bara man själv på, det ger ingen energi eller kraft bara svarta tankar och dåligt mående. Det vill vi inte ha😀

@majken_r Tack! Det gör det snart, men när man inte kan träna vill man jättegärna träna och när man kan träna kan ett visst motstånd uppstå, aldrig är man nöjd😂

@vår2022 Krya på dig och hoppas kroppen repar sig fort så du kan göra det du vill! 🤗
Hur går det på jobbfronten? Får du några napp?

Covid suger! Stackars dig. Så skönt när det vänder, hade det redan hösten 20. Tyvärr är man ofta väldigt trött ganska länge efter. Så träna försiktigt! @vår2022

@Rehacer Har några ansökningar ute och kikar varje dag efter lämpligt jobb. Vi får se hur det går, det har varit rätt lugnt med annonser före jul och kommer väl ut fler nästa vecka när alla helger är över.

@Geggan ja, det suger! Skulle tro att den är lindrigare för oss som fått flera doser vaccin än för de som fick covid innan vaccinet kom.

@vår2022 Allt löser sig och även jobbfrågan. Har en barnslig tro att nån vakar över oss och ser till att vi inte får mer bekymmer än vi orkar bära. Så med det sagt så har du snart ett nytt kul jobb! 🤗

Dag 72. Känner att det börjar vända i sjukdomen dock lite yrslig, huvudvärk och trött. Om ett par dagar är jag nog frisk igen😀. Ska lägga upp en plan med rutiner på hur mina dagar ska se ut med början i nästa vecka. För mig är det bra att ha aktiviteter som sker rutinmässigt så att det blir en vana. Det är en ny erfarenhet att vara arbetssökande och att inte ha ett jobb att gå till varje dag. Mitt nya arbete blir att söka nytt arbete. Aktiviteter som träning, meditation och lunchpromenad med hundarna ska bakas in i schemat. Det blir nog bra det här😀.

Ha det gott🌸💕

Så skönt att du börjar piggna till @vår2022 Visst är det bra med rutiner, jag behöver ha det också. Det kommer säkert att ordna sig med jobb snart.

🌸💗🤗

Skönt att du börjar må bättre💕
Bra med rutiner, allt blir lättare om man har en tydlig plan.
Lycka till med jobbsökandet men glöm inte njuta och koppla av också!

Tack @fröken_fri och @juni2022! Ja rutiner och tydlig plan är bra, precis som i planen att vara nykter. Ska njuta och koppla av också och försöka ha tålamod så att humöret hålls uppe.
Ha det gott🌸💕

Dag 73. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, skriver varje dag för att hålla en rutin och att jag vaknat upp till en ännu en nykter dag. Brukar ha så mycket tankar och känslor att skriva om men just nu känns det tomt i huvudet. Tänker inget speciellt, känner inget speciellt. Inget speciellt engagerar mig, inget speciellt upprör mig, inget speciellt glädjer mig. Var dag ser likadan ut. Vet inte ens om det är tråkigt eller inte. Tänker inte på alkohol eller att jag skulle vilja dricka. Det tillstånd jag är i nu är inget som triggar drickande. Kan i och för sig känna igen detta tillstånd från tidigare och det har triggat till att dricka, kanske för att vakna till ur detta tillstånd. Kanske för att detta tillstånd i min föreställning om hur jag vill må är ett dåligt tillstånd. Ett varken eller tillstånd, ett tråkigt tillstånd.

Är det för att jag nu är utanför ett viktigt sammanhang, en tillhörighet? Nu måste jag säga fd chef och kollegor, det är inte min chef eller mina kollegor nu längre. De är före detta, något som fanns men inte längre finns. En trygghet som inte längre finns. Jag är utanför som så många andra, som till och med har det mycket värre än mig. De som knappt klarar sig ekonomiskt eller har utbildning, svenska språket eller funktionsvariationer, som sökt hundratals jobb men inte får något. Måste ansöka om ekonomiskt bistånd, samhällets sista utpost för de som har det sämst ställt på alla sätt och vis. Barnfamiljer där barnen inte kan leva och få det som välbeställdas barn får. Skammen, att inte duga. Usch!

Du är din egen lyckans smed, vill du något tillräckligt så får du det, det hänger bara på dig! Ja, vad ska jag säga om detta? Att jag lyckats att bli nykter stämmer ju med detta. Ingen annan kan göra detta åt mig. Det har jag lyckats bra med. Det är verkligen en merit och visar på både den ena och andra och är en god egenskap.

Kanske ska skriva det i mitt personliga brev:
Lyckades trots åratals av överkonsumtion av alkohol ändå utföra mitt arbete på ett utmärkt sätt och föra projekten i mål. Har även erfarenhet av en nykterhetsresa som har varit ett mycket komplicerat och svårt projekt, både fysiskt och psykiskt. Under dessa 10 veckor har jag bevisat för mig själv, att kan jag ta mig an detta utmanande projekt kan jag klara av vad som helst. Min nykterhet har gjort mig mycket mer klartänkt, stresståligare och piggare. Jag kan hålla många bollar i luften, lära mig vad som helst, tuffa lägen och situationer är inget som skrämmer mig. Resan jag befinner mig på kommer att göra mig ännu starkare och mitt välmående kommer att bli bättre än någonsin. Anställer ni mig kommer ni att få en ambitiös och målmedveten medarbetare som gör en omvälvande positiv livsstilsförändring och som kommer att ge allt för att utföra ett väl utfört arbete hos er.

Med vänliga hälsningar
Vår2022

Nä, upp och hoppa! Nu en lång skön hundpromenad i skogen❄️🐕🐕

majken_r

Ler när jag läser, hur inledningen är en beskrivning av något slags nollställt. Och sedan, kraften. Ett grymt bra personligt brev från hjärtat. I den bästa av världar skulle, eller redan gör, arbetsgivare jubla och anställa på stående fot. @vår2022

@majken_r Ha ha! Tack! Var helt nollställd men styrkan kom visst. Tänkte på det vi pratade om igår att visualisera när jag gick med hundarna. Att jag ska visualisera när jag får besked på telefon om att jag fått tjänsten, hur glad jag blir. Att det är ett jätteintressant arbete och jag blir så engagerad. Att jag är fräsch och pigg med världens bästa självkänsla och fet lön😂.