Ojdå! Nu tror jag att jag fått så många tips på godsaker att jag nog måste köpa en våg... Kan nog inte prova allt men blir ju så sugen! Det döljer sig mycket här i det alkoholfria livet...
Kram på er alla godisråttor 🤗

@Rehacer Du missade toasten tidigare idag, men har en Big Bag lättsaltade med 2 olika dipp till + en påse ostbågar, så du är välkommen, ta med @majsan_nu @vår2022 @Kebne1 också 😉
@Kebne1,, fixar du fler plättar 🥞 att ta med, jag har både trocca och cola zero, och mycket is.🥤🧊
Kaffe och glass på det☕🍦

SNÄLLA GODISRÅTTOR!!!!
JAG VILL VERKLIGEN INTE HA FLER GODISKOMMENTARER I MIN TRÅD!!!
Nu vill jag att det ska handla om frihet från alkohol istället... Ber att ni respekterar det!!! Tack snälla!
Kram 🤗

@majsan_nu Tack för grattis på min 2-års dag! 🤗 Du kämpar verkligen på bra, har tålamod och är beslutsam, även om det är kämpigt ibland. Det är det som är så viktigt , att inte ge upp. Det är inte gjort i en handvändning att bli nykter. Det är vi många som har konstaterat.

Kram

Ny a-fri dag för mig! En dag itaget blir många till slut.. Ännu så länge lugnt med frukost o kaffekopp(ar)
Vill önska er alla en fin dag som blir som ni vill ha den...👍
Styrkekram till alla som behöver en, ger mig själv en också!💪
🤗

Ännu en a-fri dag för mig o ganska många här på forumet!
Grattis till alla oss som lyckas få våra dagar som vi bestämmt att de ska bli 💪
Vare sig vi kommit en liten bit på väg eller kanske lite längre!
Grattis till alla som tänker o funderar o som kommer att fatta ett beslut alldeles snart!
Min dag idag,förutom a-fri, är en lugn vilodag, tänker så just nu iallafall. Om jag inte kommer på andra tankar vartefter!?!
Kram på er alla 🤗

@majsan_nu Jag tänker göra som du, en lugn dag! Grattis till dina nyktra dagar, vi tar en dag i taget!
Jag ska fira idag med att ta en tupplur mitt på blanka dagen, det är lyx det! Speciellt när nattsömnen är helt störd.
Ha en fin lördag! Kram 🤗

Idag drygt 130 dagar a-fri! Brukar ju inte skriva antal dagar men idag gör jag det!
Fortfarande tar a-stoppet mycket av mina krafter men jag tänker inte så mycket på alkohol. Tänker mer på hur jag mår, hur jag ska komma vidare... Känns kanske som jag fastnat på en platå som är lika varje dag! Läser mycket här på forumet, ger mig lite tröst att höra från er andra! Kommenterar lite här o där, hoppas jag inte missat att gratta någon. I så fall är det inte avsikten, alla som känner sig behöva en Grattiskram får en här!
Önskar dessutom alla en riktigt fin dag...
Kram 🤗

@majsan_nu Grattis till dina dagar! Du skriver ”Tänker mer på hur jag mår, hur jag ska komma vidare... Känns kanske som jag fastnat på en platå som är lika varje dag!”. Du kanske kan undersöka vad det är som gör att du fastnat på en platå och varför du gör det för att komma vidare.

Ha det gott🌸💕

@vår2022 Ja, nog funderar jag, alldeles för mycket kanske...Har en del bekymmer med min egen hälsa + en del bekymmer med anhörig på säbo. Det påverkar även mitt a-fria liv. Alla de här delarna tillsammans tar på krafterna, just nu kan jag inte välja bort något. Det påverkar det jag skrev om platå, men kanske, kanske lättar det lite i och med att jag kommer längre o längre i mitt a-fria liv... Det är min förhoppning i alla fall!
Tack för att du hjälper mig att fundera!
Kram 🤗

majken_r

@majsan_nu Grattis till dina många dagar 🙏🏼 Låter lite jobbigt att liksom hamna på en platå. Kan tänka att det där runt om dig som du inte kan påverka påverkar dig. Så är det för mig ibland. Lätt att känna skuld då, eller trycka undan sina egna behov. Det jobbar jag med. Sen hjälper det ibland att titta bakåt och liksom ta in det som hänt. Din alkoholfrihet tex. Det är så fantastiskt det du gjort och gör! Nu har du ju inte bett om råd..men ville mest dela mina tankar. Stor kram till dig, du är grym!🥰

@majsan_nu Att sätta ord på sina känslor gör att det sker saker i hjärnan. Det påverkar signalsubstanserna. Det är också skönt att säga det högt och försöka hitta det som skaver och även bli förbannad på det om det skulle kännas så. Att få pysa ut lite. Att bestämma sig för att bara tänka på vissa saker, tex din anhöriga på säbo, på en viss tid, vissa dagar, kan underlätta så att man inte går omkring och tänker på det hela tiden. Att inte ge det mer tid än så. Att ha en viss tid för grubbleri, grubbla och grubbla, sen stänga butiken. Jag gör så med vissa bekymmer och rutar in dem så att de inte tar över för mycket. Tror verkligen att nykterheten påverkar och att det gör det bättre. Känslorna man har dövas inte längre och man får ta hand om dem på ett annat sätt.

Du kämpar på så bra och alla delar i processen tar sin tid, kram🤗