@majken_r Tack, roligt att du tycker det😀. Mycket tankar och känslor som far hit och dit, men skönt att bara skriva ner det och aldrig veta hur det ska sluta, det växer liksom på vägen och oftast får jag med mig något nytt av det. Min egenterapi. Dag att sova, sov gott💕

@Rehacer Tack! Jag tycker det är intressant och givande att fundera mer på djupet kring olika känslor och även fascinerande hur människans psyke fungerar. Hade funderingar på att utbilda mig till psykolog men kom inte in på programmet och valde då en annan väg. Så jag får vara hobbypsykolog till mig själv😂

Dag 75. Sover allt bättre. Pratade med min man i sömnen berättade han, jag sade att han skulle vara försiktig och passa sig för någon man…kanske alkhodjävulen😂. Börjar bli inpräntat i hjärnan nu. Idag är det kallt ute men så vackert och klarblå himmel, ska bli härligt med en hundpromenad i skogen. Idag är min sista karantänsdag och det känns skönt. Mår typ helt bra, känner inte lukt och smak riktigt men det kommer väl tillbaka snart. Känner konsistensen och det finns i minnet att det smakar gott. Vore ju perfekt att inte äta onyttigt så smaken inte finns men hjärnan vill ha ändå. Min man som hade covid en vecka före mig har börjat känna smak och lukt igen. Idag ska jag städa lite men ta bort julen först nästa vecka.

Ha en fin fredag❄️💕

@vår2022 Så skönt att du sover bättre, för mig är iallafall sömnen jätteviktig! Men precis som du drömmer jag så konstigt ibland... Den här natten drömde jag att jag skulle besöka boende jag var tvungen att ta tåget till, vaknade många gånger o trodde jag försovit mig! Resultatet blev att när jag skulle vakna o inte alls åka tåg var jag ju jättetrött. Så konstigt det kan bli...
Tjugonde Knut åker julen ut här också!
Ha det fint o hoppas ni håller er krya nu!
Kram 🤗

@majsan_nu Tack! Skönt när man kan sova bra, det tog sin tid. Jag drömde livligare tidigare än nu och det är också skönt att det lugnat ned sig. När man har en viktig tid att passa, då är det lätt hänt att man är mer spänd och sover oroligare. Man är rädd att missa tiden. Hoppas ditt möte gick bra idag.

Ha en skön kväll💕

Dag 76. Känner tacksamhet. Tacksamhet av att ha så två fina hundkompisar, som är mina följeslagare och följer min rytm. Dricker kaffe i sängen och de lägger sig bredvid och är så avslappnade och snarkar i kör. De känner till rutinerna som i stort sett ser likadana ut på vardagarna och hur de ser ut på helgerna. Ska man till jobbet, vet de det och ser lite skeptiska ut för att de inte får följa med. Är det helg vet de att jag kan gå upp för att fylla på kaffet och komma tillbaka. De vet när det vankas promenad. De vet när det är dags för något äventyr, som jakt och står först i dörren för att få följa med. Sedan chillar de när vi chillar och är gärna med att laga mat och tar också gärna hand om fördisken i diskmaskinen om de fick. Så idag är jag tacksam för mina kompisar och älskar dem så mycket❤️

Ha en fin lördag🌸💕❄️

@vår2022 Ja, vad hade man gjort utan sin pälskling? Jag är oxå enormt tacksam för min vovve. 🐾❤️
Det är lustigt hur snabbt de fattar schemat för dagen, att de förstår att idag är det ingen stress upp lika mycket som de förstår när det är jobbdag. Jag har min hund med på jobbet och på måndag är det dax igen, men idag njuter vi av långa promenader och vila där emellan.
Kram på dig & ha en fin dag! ❄️✨

Dag 77, 11 veckor. Kommer ihåg hur jag tyckte tiden gick så otroligt långsamt i början, nu tycker jag den rinner iväg. Samma morgonprocedur som vid varje helg, kaffe i sängen, läser nyheter och skriver här. Varma snarkande hundar tätt intill. Idag ska vi ta hundpromenaden på skidor, det har kommit så pass mycket snö att det går. Det finns stora fält och skoterspår som man kan åka på. Det blir ska bli härligt! Ska sedan ta ett styrkepass på träningsmattan hemma. Imorgon är vardagen och verkligheten här på riktigt igen. Nya rutiner med att söka jobb och skriva ansökningar.

Det är så skönt att vara nykter och slippa all skit runt det. Känns rätt avlägset men ändå är det inte så länge sedan. Jag ska aldrig låta Alkoholdjävulen ta över mitt liv igen, jag bestämmer, jag är bossen över mitt liv💪.

Ha en fin söndag alla där ute❄️💕

@vår2022 Wow! 11 veckor - grattis!
Jag sitter i soffan under täcket med mitt kaffe. Snart blir det hund promenad, bara att klä på sig för det snöar som sjutton.
Angående ditt jobbsökande - vet inte hur din situation är om du får a-kassa eller inte. Har inte så stor koll på hur det funkar i Sverige, då vi bor i utlandet. Men, när jag var arbetslös nu i höstas (fick mitt nya jobb oktober), så sa min 'jobb-coach' att det är bättre att skriva färre men mer inriktade ansökningar än att skicka ut 10 ansökningar per dag. Annars finns det risk för att man bränner ut sig i sitt jobbletande.
Jag är säker på att du kommer att klara dig och att du snart hittar ett nytt jobb.
Du är stark - och jäkligt duktig!
Ha en fin söndag!

Så imponerande och inspirerande! Har du upplevt tristess utan A? Det är mitt stora problem. Allt var mer färgrikt innan. Men jag härdar ut!@vår2022

@cthd Tack! Jo, har A-kassa och försäkring som täcker rätt bra. Bara att dra igång allt det är en hel vetenskap. Tack för tipset! Det låter vettigt! Har några ansökningar ute och skickat en del andra, jag bli rätt less på att skriva mitt personliga brev. Skickar man ut 10 st om dagen blir det nog lätt dåliga presentationer av mig själv, har visserligen en grundmall men ändå. Så tack för tipset! Har fortfarande tilltro till att hitta ett nytt jobb, vilket hör ihop med min tilltro till att klara av att fortsätta vara nykter.

Drack en ny drink igår, chose rose, soda stream + fun light rose😀. Ha det gott🌸💕

@Kebne1 Tack! O ja, har haft mycket tristess, går till och från men minskar allt mer. Just nu arbetslös också så det påverkar en del då jag inte har ett jobb att gå till. Fast egentligen trivdes jag inte så bra på senaste jobbet då det både i min arbetsgrupp och i styrgruppen fanns rätt dryga personer som var svåra att samarbeta med.

Jag tror att tristess tillhör processen, hjärnan behöver 3-6 månader för att återhämta sig och bli balanserad igen, denna kunskap har gjort det lättare för mig att stå ut. Man har bilden av att må bra så fort och blir besviken när det går så långsamt. Det är en förändringsprocess som pågår, som på ett jobb när nya saker införs, det blir ett ramaskri mot det nya, motstånd mot det nya, till slut ger man upp och sedan accepterar man det nya.

Det är förvirrande att införa något nytt, man vet inte riktigt vad det innebär för mig, nya vanor och beteenden och man har inte riktigt kontroll på det. Man måste helt enkelt gilla läget, acceptera det. Men i slutändan blir man en fena på det nya, gillar det nya och omfamnar det. Man blir gladare och har nu i längre så tråkigt, nya idéer uppstår.

Man blir en ny version av sig själv som @Andra halvlek så fin säger, en ny uppgraderad version av det nya😀❤️

Stort Grattis till 11 veckor💪❤️
Och tack för att du påminner oss om att det tar tid och blir bättre allt eftersom

@vår2022 Stort grattis till alla dina dagar/veckor 👍
Vi kämpar på eller hur? En dag itaget blir ju många till slut...
Kram från mig 🤗