Tack! Jag är stolt. Och mår så ofattbart bra efter löpturen. Skulle lätt kunna springa fler ggr per dag men jag är ju ingen ungdom längre och måste hejda mig! 🏃🏻‍♀️🤪@Lavendelblomman

Grattis till dig med min bästa vapendragare! 🙌🏾@Tikka Jag har en ganska intensiv vecka framför mig. Dels samtal med beroendekliniken, med en sjuksköterska som ska hjälpa mig en gång i veckan med preventiva samtal. Blir spännande att se hur det går till. Vindla ha videosamtal. Sen ska vi börja förbereda för vår färd till vårt lilla alphem. Huset ska röjas o ”stängas”. Full rulle m a o. Jag är ff så kär i min nynykterhet även om jag får dippar mellan varven när allt känns färglöst och supertråkigt! Men jag bara biter ihop och härdar ut.
Mår du bättre? Ryggen? Man cold?
Vi jobbar på bra, eller hur?! Mot vecka SEX!!!!! 🙌🏾🙌🏾🙌🏾🙌🏾🙌🏾🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️

Stort Grattis till 5 veckor. Så bra du kämpar!
Ja, det mesta blir så mycket bättre som nykter❤️
Det är tufft när melankolin kommer över en och träning och att få upp pulsen hjälper.
Önskar dig en fin dag

@Kebne1 Stort Grattis till alla dina dagar! Härligt att du är så beslutsam i ditt a-stopp, det gör ju det hela "lättare" !
För mig blir det inga joggingturer, får hitta andra metoder... Men så fint att det hjälper dig att må bättre!
Ha en fin dag önskar jag dig 🤗👍💪

Ja men du,, dom första dagarna 🤢
Det var då vi låg i fosterställning och kippade efter andan!
Nu knäcker vi vecka på vecka av bara ren vilja @Kebne1

Godmorgon alla fina här! Bästa forumet är ju detta, har varit en stor hjälp för mig! Idag ska jag ha videosamtal med sköterskan på beroendekliniken. Samtal om hur jag ska undvika alkohol-återgång/återfall. Jag berättar mer sen om hur det var.
Nu ut och 🦮🏃🏻‍♀️💨 ❄️
Heja alla🙌🏾Ny nykter dag.