@Ajon-504 Gällande handlandet kan jag se det hos min man😄. Sitter och bläddrar i olika siter och på blocket. Handlar en del. Tror det ligger lite beroende i det också. En kick att köpa liksom fast det egentligen inte behövs. Bra att du uppmärksammar det och funderar kring det. Så länge det är mindre grejer är det väl ok, men finns ju de som köper dyra saker som hus, bil, båtar mm då kan det bli problem😬

@vår2022 just ja, nykterheten. Den känns naturlig, räknade dagarna precis och det är iaf över 20 dagar, inte alls sugen heller. Ta i trä😅 jag skall ta och leta upp en bra AA-grupp faktiskt, inom en snar framtid. Semestern kommer ju, har inte varit nykter en enda dag de senaste semestrarna.. det känns makabert men det är fakta..

Löpningen har fått kliva åt sidan för cyklingen nu när skogarna är redo att cyklas. Håller dock i och får i dagsläget strax under 10mil skogsåka var vecka. Men nu börjar jag känna att jag vill uppdatera mig i materialväg. Jag tror att jag vill belöna mig själv, kan det vara dumt måntro?
Sedan upptäcker jag ibland att jag försöker normalisera detta genom att ge det jag har till sambon, som också vill ha en skaplig cykel.
Är osäker om det är ett substitut eller om impulsiviteten ökat, svårt som fan men det är inte så små pengar så jag behöver reda ut det.

Men träningen går bra och v02-Max är nu uppe i 43 igen, och ökar. Jag vill aldrig mera supa sönder mig, det värdet sjönk duktigt under ett års hårt festande, det såg jag nog pga klockan, så visst är de grymt bra.
Såg att garmin Fenix 6S nu finns för ynkliga 4000 faktiskt och jag kommer nog byta upp mig där med😆

Satsar du på några lopp eller ”bara” för välmåendet? Jag satte ett mål på en bra 5k tid under förra nykterheten, det slutade med en bra 10k tid, utan alkohol kan man ju göra underverk 😁

Ha en fin-fin lördag

@vår2022 mm det är tyvärr de dyra grejerna man handlar😆 jag har lyx-konsumerat dyra klockor de sista 5 åren, det har iofs varit givande och roligt. Men motorcyklarna går man ju back på, varje gång. Cyklarna med, jag köper inga nya. Det misstaget får andra göra då de kostar som en väldigt fin begagnad bil, en bit över 100. Riktigt så korkad är jag inte än 😂☝️

@Ajon-504 Låter kul med cykling i skogen. Köpte en mtb förra året, ingen fancy men helt ok. Brukar cykla tillsammans med maken som åker rullskidor😂. Jag drar iväg fort och cyklar sedan tillbaka till honom och iväg igen😁. Vågar inte riktigt köra i skogen, har opererat mitt knä för över 30 år sedan, forbollsskada och sedan en gång till när jag halkade på isen och slog mig illa på knäskålen för 3 år sedan. Lite rädd för att ramla på knät, därför vågar jag inte åka rullskidor heller. Är dock så otroligt glad för att jag kan springa. Inga lopp inplanerade, brukar vara med på blodomloppet och så, men nu springer jag för eget välbefinnande och tävlar mot mig själv.

Ja, kan tänka mig att jag så småningom vill byta upp min pulsklocka fast det inte behövs😁. Men tycker det är viktigt att belöna sig med bra saker, inom rimliga priser😂

Ha en fin lördag och så bra jobbat! Nykterheten is da shit💪🌷💕