@Jerri Man kanske inte luktar alkohol (alkoholen har ju gått ur kroppen på morgonen förhoppningsvis) , men kanske skunk?!
Jag dricker Arvid Nordqvist kaffe toppat med mjölk! Det är smaskens!
Är du med på en nykter onsdag? Jag är på!

@prinsessa @Jerri Glöm inte att ladda kaffet innan ni går och lägger er😁. Vilket bra team ni är. Ni peppar varandra och jobbar på så otroligt bra!💪. Sov gott och ha en härlig kaffestund i morgon bitti. Ska tänka på er när jag dricker mitt kaffe💕

Jag har en privat barista som gör en mkt god cappuccino och serverar den i sängen. I morse vaknade jag 05:15 och en stund senare frågade jag när hans arbetspass började, men det visade sig vara först 06:30. Så imorse var jag uppe och gjorde mitt eget kaffe ☕️ Klart godkänt

@prinsessa Ja, en på 5 år och en valp på 9 veckor. Den äldre fattar precis vad som gäller när vi ska kaffemysa. Han har rutinen. Tränade valpen på att komma ner lite i varv om han ska få hänga med oss😂. Han somnade faktiskt efter en stund. Det är förbjudet att busa i sängen, där ska det råda lugn och ro.

Ha en fin kväll❤️

Igår drack jag lite vin, dock ganska måttligt, så jag har inte varit bakis idag. Och det är helt okej för mig, då mitt mål inte är att sluta helt, utan att dra ner intaget rejält. Men idag, lördag, ska jag vara nykter.

@prinsessa fint att höra att du mår bra och njuter av kaffet 😊.
Vaknade redan vid 5 tiden och runt klockan 6 gav jag upp, gjorde en kopp som åkte med tillbaka till sängen. Hann dricka lite gott och tittade på Hanséns program Din hjärna som några här inne har talalt om. Säsongens första avsnitt. Somnade mitt i så har nyligen vaknat igen och nu sett resten. Så kan det gå och nog om mig. Vad väntar för dig idag?