Svart dag igen. Alltså det känns som det aldrig kommer gå över. Det beror antagligen på att han lånade pengar igår. Och lånade är egentliga så att jag är skyldig honom 2000kr nu. Pga resa. Så egentligen är detta en test om han tänker lämna tillbaka. Han tjänar 3ggr sp mycket som jag...

Jag måste ju blocka honom helt ur mitt liv.....jag vet ju det men varför så svårt?

Ser fram emot onsdag då är det livsstegen . Så himla enformigt liv

Det går upp och det går ner, så är det nog för oss alla❤️ Tänker på det du skrivit tidigare i tråden och blir nyfiken på om ditt mående hänger ihop med kontakt/inte kontakt?

I sådana fall kanske det kan vara en hjälp till att fortsätta hålla distans?

Du har kommit långt, svarta dagar kommer och går, men det verkar som att de kommer mindre frekvent?❤️

❤️ håller med has. Tänker att mina sår skulle pillas i eller i värsta fall rivas upp om jag skulle träffa mitt ex. Skulle gärna vilja vara vänner men det går inte känner jag om jag ska må bra/bättre. Har ju redan försökt allt och gett allt. Du/vi måste nog få vara egoistiska i det här och sätta sej själv först och sluta vara så starka, för det känner jag till och från att det är jag inte (har också mörka stunder). Speciellt inte när det gäller han, alkoholisten, exet.

Går ju på livsstegen via kyrkan, och vi ska skriva en berättelse om vårat liv som ska kunnas läsas upp på 15 minuter.

Jag har skrivit om min 5 gånger nu o jag ser o inser massor av saker, ett mönster i livet att serva o leva för andra.

Dock är det ju så att nu är jag fan helt vilse, jag passar inte in någonstans o vet inte ens om jag vill det. Men jag känner mig så fruktansvärt ensam som denna värld inte var för mig. Andras värderingar är för mig helt meningslösa jag vill bara vara med min katt.

Jag söker....jag ska åka på besök i olika kollektiv framöver för att se... Kanske hittar jag mitt, kanske inte.

Känner så igen mej i mycket du skriver. Hade gärna vilja träffat dej. Har också funderat på kollektiv 😂 vet inte men jobbigt med världen bara. Tänker att tiden läker och jag jobbar på med att känna att det är ok att vara med mej själv. Inte så lätt, går till kurator varannan vecka. Har inte direkt nån annan att prata med och har väldigt svårt ”att älska mej själv” vet inte ens vad det betyder, vill ha människor omkring mej men så sårig så har tagit avstånd. Ja, det blev surrigt, lika surrigt som jag känner mej. ❤️

@Sårad... tack ❤️ blev glad att du skrev! Känns iaf lite mindre ensamt. Vet att man ska kunna byta uppgifter via alkoholhjälpens anställda. Ska kolla hur man gör det skulle vara så skönt att ha kontakt med någon som förstår .

Jag ska skriva en livsberättelse till livsstegen via kyrkan.

Kortfattat beskriva mitt liv....o detta har verkligen tärt på mig, var skrivit om den säkert 6 gånger och gråtit själen ur mig.

Det är en tragisk läsning, ett barn som var efterlängtat men som bara fick uppleva rädsla och maktlöshet. En vuxen som bara levt genom andra.... är det konstigt man är vilse nu?

Jag ska iaf vända det här, oavsett hur det känns nu. Jag behöver sysselsättning och samhörighet. Jag behöver nya vänner, jag behöver känna mig älskad och sedd utan att behöva prestera.

Jag ska börja ta tag i min fysik och mitt sockerberoende. Det är steg ett och två .... och allt får ta tid inget mer slå på mig själv....

Visst är det intressant att se sina mönster! Jag mobbade hela grundskolan så mitt mönster är att jag vill vara alla till lags, och därför tolererar rätt mycket skit trots att jag egentligen hatar just sådant.
Det tar tid att ändra mönster, när man väl har sett dem är det bara att sätta igång! ❤️

Den han har barn med. Hon är riktigt psykiskt störd, vi fick ta till riktigt drastiska saker för att slippa henne i början av vårt förhållande.
Hon är nu tillbaka i hans liv. Han skickade skärmdumpar.
Jag är övertygad att det är hans sätt att försöka göra mig svartsjuk.

Men detta var droppen för mig .... och det kanske var bra men känns inte så just nu . Jag var liksom inte förberedd på detta 😭❤️❤️❤️

Men du det är för jäkligt men samtidigt använd känslan till att känna vilken jäkla tur att svinet förlåt den beroende/sjuka inte är din huvudbry längre!

Inte lätt men hjälpte mig