Jag har inte varit aktiv här på ett år ungefär. Det har gått ganska bra för mig. Men nu känner jag att det kommer krypande, att jag inte har koll på hur mycket jag dricker. Och jag har börjat bli elak och ljuger om elaka
saker om andra. Jag skäms så och förstår inte varför jag gör så? Jag snackar skit om min bror och min pappa. Jag känner att alla är emot mig och tar saker så personligt. Som att alla tycker och tänker saker om mig fast jag vet i mitt inre att andra skiter väl i mig. Jag blir tokigt och det kryper i hela kroppen jag skäms så och vet inte hur jag ska göra för att lösa detta. Jag vill säga till de som jag pratat skit med att jag inte menade det. Men det värsta är att jag inte mins vad jag sagt.
Varför mins jag inte?
Jag blir full så snabbt... typ 1glas och det är som att öppna Pandoras ask. Jag babblar som en galning...
Åhhhhhh
Nu skriver jag en massa här med. Men jag är så besviken på mig själv och vet inte vad jag ska ta mig till
Ni är så grymma allihop när jag läser era trådar!

Hej 👋🏼
Back to the drawing board eller? Som i att bli mer aktiv här och mindre aktiv med alkoholen.
Jag kan inte din story men av det jag utläser så gick det bra när du var aktiv här?

🩵

Det kändes okej för mig då, jag slutade nästan vardagsdricka och ta det lugnare på fester.
Min mamma är alkoholist och jag är livrädd att bli som hon. Ingen vet om att jag kämpar med mitt drickande. Och det ända jag tänkte på försvar när jag kunde dricka och hur mycket jag kunde dricka. Så jag har kommit långt. Men fan när man trillar dit igen och dricker tills jag inte mins. Blir elak och inte alls så jag vill vara.
Blir så besviken. Vill känna mig självsäker men känner mig bara som en värdelös lort. Vill sjukskriva mig hela veckan och bara åla i min ångest.

Hej, arbetade sent igår. Gick till jobbet och genomled kvällen. Somnade direkt på soffan när jag kom hem.
Pratat med min familj, hoppas att allt är lugnt och inget kommer fram med vad jag sa under min blackout all skit jag snackade ingen av dom hörde det då. Det stämmer inte äns och jag menade absolut inte vad jag sa ändå sa jag det. Varför?
Igår blev det inget vin för jag var så bakis. Nu hoppas jag på att det blir en nykter dag idag med...
Lycka till alla