@Carisie Vilket bra tips! Jag ska ladda ner någon form av meditationsapp inför semestern när jag får mer tid för mig själv på morgonen.
Jag jobbar också inom sjukvård men endast öppenvård. Har haft mina hundår på sjukhuset men bytte bana för 4 år sedan. Idag var första gången jag kan komma ihåg som jag försov mig och blev försenad till arbetet. Vilken stress! Måste betyda att jag sover tyngre nu sedan jag slutade dricka alkohol, vilket ju är bra förstås. Men starten på dagen blev nog motsatsen till meditation, haha!

Spännande med eventuellt nytt jobb! Jag ska hålla tummarna!

Kvällsavstämning ✅
Alltså tiden bara flyger iväg och jag hinner inte med. Gör jag verkligen ingenting hemmavid - som hinner med forumet 😂 Kanske inte...eller så har jag mina resor till jobbet som fungerar som skrivtid också.

@lobster jag har jobbat i akutsjukvård forever och i intensivvård i nästan 3 år. Kanske är det slut på det nu 🤞🏼 bör få veta senast fredag. Mardröm att försova sig!

@roppåhjälp 🧘🏼‍♀️ Lycka till! Det är sååååå skönt att bara andas.

Nu skickar jag dagens nolla till John Blund
🩵

@Carisie God morgon! Tråkigt att behöva åka när du inte vill, ibland går det så himla fort när man har roligt. Det verkar har varit full rulle på dig och du har uträttat en hel del! Känn dig stolt över det! Om du skulle jämföra, hur skulle veckan ha känts och varit om du inte hade haft alla 0️⃣ med dig?
Hoppas du får en fortsatt fin semester hos din mamma, njutning och återhämtning av krafter innan jobbet sätter igång igen🌞❤️

@vår2022 Hej 👋🏼 Visst är det så. Men bättre än att vänta till det hunnit bli tråkigt. Ja jag känner att vi hunnit med massor och jag är glad att jag inte lämnar med spritsvullnad & huvudvärk 🤕

Nu läste jag att konflikten är slut också så nu kanske det blir en okej sommar på jobbet iaf.

Tack för omtanke och fina rader. Hur har du det?
🩵

Kvällsavstämning ✅
Nollad hos mamman. En trevlig grillkväll. Nu ska jag ge nollan 0️⃣ till John Blund. Var uppe kl 5.45 i morse så det är lite tröttnössa här. Hoppas alla haft en härlig fredagskväll
🩵

@Carisie Ja, skönt att konflikten är över och mer återgång till det normala samt förhoppningsvis även nöjdare medarbetare.

Det är bra med mig. Har en jobbvecka kvar sedan går jag på 5 veckors semester. Det ska bli skönt! Det är väldigt lugnt på mitt jobb nu under sommaren och bra för då kan jag ta tag i saker som legat. Mina syskon, respektive, mina barn, syskonbarn och föräldrar brukar tillbringa en vecka ihop på vårt lantställe. Då blir det mycket skrapande, målande, byggande mm för att hålla husen i bra skick, men även umgänge, bad, fiske och god mat. Vi blir många så det blir mycket gjort och barnen är vuxna. Det är väldigt sparsmakat på drickande och det tycker jag är så skönt. Att slippa vakna bakis med ångest, smyga och smussla och att istället bara kunna njuta av den vackra naturen och fina sällskapet är guld värt!

Ha det gott och njut av semestern!🌞❤️

@vår2022 Åh så härligt det lät med lång semester. Skrapa & måla har jag uppgraderat till blått bälte 😉 Fisket blev jag nästan onödigt avundsjuk på 🎣 Jag ÄLSKAR att fiska! Jag tycker det är skönt att välja själv - ang alkohol alltså - att tänka till och bestämma hur jag faktiskt VILL göra. Inte dricka av farten eller för att det "förväntas". Välja att inte dricka gör livet ganska små mycket roligare & enklare.

Nu ska jag slänga mig i bingen efter ännu en lång dag.

Ha en skön helg
🩵

Kvällsavstämning ✅
Även idag lämnar jag en nolla till John Blund. Jag tycker att det fortfarande går lätt att låta bli att dricka och reflekterar i stunden att @vår2022 gjorde rätt i att ställa mig frågan hur jag mått om jag druckit en massa under semestern. Jag konstaterar att det varit mindre fokus på alkohol generellt sett i Småland. Jag ifrågasätter därför starkt om jag vill ha en midsommar såhär igen. Däremot kommer jag att ha det igen om maken vill - men det har varit väldigt mycket skönare här - friare.

Hoppas ni haft en fin kväll 🩵