Igår gick jag på aw som många gånger tidigare. Hade det supertrevligt och drack för mycket - och det spårade ut. Jag blev så full att jag plötsligt inte gå, det svartnade för ögonen och jag ramlade så många gånger. Min sambo fick dra hem mig i princip, och jag bara ramlade och ramlade. Han filmade mig och jag var inte kontaktbar. Kommer bara igång att jag ramlade och att jag inte hade kontroll över min kropp. Det var så jävla läskigt, fattar inte ens vad som hände. Det här har aldrig hänt mig förut, har aldrig haft den här reaktionen förut. Det gör mig så jävla rädd.
Har så mycket ångest idag.

@barryberr Hej 👋🏼 Välkommen hit även om jag antar att du hellre sluppit 🤷🏼‍♀️ Min fråga till dig: ärligt! Vet du med dig själv att du drack så du spårade? Alltså 100%? Brukar du ha problem med att du dricker för mycket? För på din beskrivning låter det som att du skulle kunna ha blivit drogad. Just sayin'. Har själv blivit drogad för många år sedan (-96) och jag kunde räkna på mindre än ena handen vad jag fått i mig 3,5 cider! Så det var bara en fråga i all välmening. Om du skulle tro att det var så så sitter de flesta preparat kvar i urin länge och det går att få testa sig för.

Om du är säker på att det bara var du själv som löpte amok på alkoholen och vill få kontroll över den så har du gott om stöd, tips & råd från en underbar samling människor.
🩵

@Carisie jag drack en del, men var druckit mycket mer förut utan att det här händer. Har aldrig hänt förut, det var riktigt läskigt. Vet inte om jag blev drogad, men förstår inte varför jag skulle blivit drogad...

@barryberr Jag och syrran hade samma variant igår, för mkt att dricka, ingen minns hur vi kom hem, så kommer ångesten, självhatet och äckelkänslorna över hur många som såg oss etc. 🤢 Kämpa på! 💪