@Se klart Att inte ta första glaset är nog det viktigaste. Och något första glas har det inte blivit trots allt på 83 dagar. Det var nära dag 75 men det gick snabbt över och har inte återkommit sedan dess. Men dagarna just innan 75 dagarna var svåra och krävde uthållighet för just då var jag som mest sugen under den här nykterhetsresan.
Men just nu känns det bara bra. Jag mår så fenomenalt bra igen!
För strax efter 75 dagar så kom klarheten i tankarna tillbaka och det är en sån lättnad måste jag säga. Jag har varit på fest och det har cirkulerat vin i umgänget vid ett par tillfällen den sista veckan men jag har inte varit sugen. Drick ni, jag störs inte av det.
Tänkte det kunde vara bra för andra i samma situation som jag att skriva ner det här, kanske hjälper det någon som frestas på samma sätt?
Ha en nykter och fin söndag - utan baksmälla!

@allatiders Så himla starkt av dig att ta den tuffa puckeln och komma ut på andra sidan! Grymt!💪. Grattis till 83 dagar!🥳. Att gå igenom kamper med alkoholdjävulen ger styrka. Det ger erfarenheter som man kan ta med sig om det blir en kamp längre fram, hur gjorde jag då? Och minnas att du klarade av det och hur starkt du var och hur bra du mådde efteråt. Som jag brukar tänka när det tar emot att träna, jag tänker på hur bra jag kommer att må efteråt och hur nöjd jag kommer att känna mig. Det motiverar att sticka iväg. Det bygger också upp självkänslan och tilltron på den egna förmågan att klara av saker. Fan vad jag är bra!😁

Det är så himla skönt att vara nykter, man bygger styrka och självkänsla! Ha en fin söndag!🍂❤️