Dag 88

Gick igenom min telefon, det finns ett album där som kallas "Självporträtt" och herre min skapare vad jag har varit duktig på att dokumentera mina race och nattliga bravader.

Tycker nästan lite synd om den kvinnan som finns i min telefon, jag kunde få så sjuka idéer när jag drack och mycket skulle dokumenteras. Antingen på telefonen då eller i mina 853 skrivblock där jag skrev upp mina uppenbarelser och annat klibbigt.

Har gått igenom bilderna nu som sagt och jösses vad jag såg ut, plufsig och trött. Vaken mitt i natten (klockslag finns i telefonen) fast jag skulle upp tidigt och kanske hade ett superviktigt möte. Jag får rysningar av mig själv, hur kunde jag utsätta mig för allt detta, usch på mig.

Denna helg ska jag vara snäll mot mig själv, ska ta det lugnt och riktigt njuta av en mysig hösthelg. Tända ljus och lägga ansiktsmask, baka något gott och kanske umgås med en liten tjej som gillar att sova över och äta glass. På söndag är jag bortbjuden och det kommer bli kul, känner ingen sorg över att vara den som inte dricker på dessa bjudningar, men det ska gudarna veta att jag längtar efter känslan av att vara den som "SLIPPER" dricka. En dag i taget...jag är nästan där.

Att få vara nykter är det finaste jag vet. Så jävla tacksam varje dag, även när det blåser. Jag är så glad att den plufsiga vinkärrningen inte längre finns. Hon får dock leva kvar som ett minne i telefonen, aldrig glömma. Aldrig ta det första glaset.

Önskar er alla en härlig helg. Fylld av kloka beslut och nyktra morgnar. Tack ni som läser, stöttar och delar med er - ni betyder så mycket för mig.

@B.Å Uuuhh det känner jag så väl igen mig i. Bilder på en själv när man är full och odräglig och tycker att man kommit på världens bästa och mest kreativa idéer nånsin. Finns få saker som ger mig såna rysningar som att se mig själv på bild när jag är full, så jag känner med dig verkligen 😅

Fortsätt kämpa, om man ska tro på alla som är före (vilket vi ju ska) så är det ju många som känner att dom slipper. Rätt vad det är så är du där och jag strax bakom😊

Hoppas du får en riktigt mysig hösthelg 🍁🧡🍁🧡🍁🧡