Hej alla!
Nyinflyttad idag från "att förändra sitt drickande". Helnykter sedan 1 jan i år, och så kommer det förbli!
Har valt att behålla mitt trådnamn "Det är aldrig försent". Det står för att utveckling i och av livet aldrig tar slut, man blir aldrig "klar". Men det är aldrig försent att hitta nytt, både inom och utom sig!
Ser fram emot att lära känna er härinne, som dem ni är i denna del av forumet!

@Sattva Så härligt ändå att få den bekräftelsen på att en annan arbetsplats vill ha dig och gott att känna att du trivs såpass att du inte måste ta annat jobb.
Låter underbart att yoga så ofta, jag vill få till det oftare, ett mål sedan länge som jag inte strävat tillräckligt mot.
Jobbigt för dig att känna att livet är platt just nu, så är det för mig med, vi vet att det blir bättre men alltid trist att känna så. Kram❤️

Godmorgon!
Så skönt med helg. Varit en hektisk jobbvecka. Inget uppbokat denna helgen, men har mycket jag vill o behöver göra härhemma. Skönt kunna ta det i min egen takt o varva yogaplugg med andra "sysslor".

Har haft lite mer stabilitet i sinnet denna veckan. Tacksam för det!
Också väldigt glad o tacksam över en liten lapp min dotter hade skrivit till mig. Hon skrev bla "Du är den starkaste kvinnan jag vet". Det kändes väldigt fint, och jag tolkar det som hennes sätt att ge den där bekräftelsen jag behövt. Hon har förstått att separationen inte var ett lätt beslut.

Tack alla för era inlägg, det värmer!
@vår2022 Tack, det är hoppfulla ord det där, att separationen känns tuff för att det betydde mycket för mig, det jag förlorat. Det är verkligen så. Det finns mycket sorg.

@Varafrisk Tack Vara frisk! Ja det vänder. Jag har förresten blivit tipsad om en bok av Björn Rudman "Det är inte ditt fel att du är trött". Han är psykolog, men använder mycket av de metoderna jag som arbetsterapeut använder i min behandling. Har ställt mig i lånekö på biblioteket för den!

@Se klart Tack att du delar! Jag o maken har inte skiljt oss, men vi har separerat. För att det blev ohållbart mellan honom o dottern här hemma. Han valde då att flytta tillbaka till sina hemtrakter 40 mil bort, vilket gör att särboskapet blir svårare. För mig är detta supertufft o jag kan nog på ett sätt likställa det med en skilsmässa på flera plan.
Ja, vecka 48 kommer jag till din stad! Vore så kul att ses!

@Himmelellerhelvette Yoga kan vara så mycket, behöver inte vara en hel sekvens/pass/klass. Så mycket händer bara av att rulla ut sin matta och samla sig, andas, börja röra på kroppen. Det är som om hela ens väsen mjuknar och vaknar samtidigt.

@aeromagnus Tack för att du tittar in o skriver! Tror du egentligen kan ha skrivit i fel tråd (jag är helnykter sedan snart 4 år), men det gör inget!

Ha en fin lördag alla!🍁🍂🏵

@Sattva Skönt att det känts stabilare denna vecka. Vilken fin lapp din dotter skrev till dig❤️. Förstår att det betyder mycket för dig och tänker att meddelandet även är att hon ser upp till dig. Så fint!

Hoppas du fått en fin lördag. Kram❤️

Intensiva veckor sveper förbi, vilka fina ord från din dotter. Så tänkvärt hur hon väljer att uttrycka sig 🥰
Ja vi ses vecka 48, blir så bra och kul att hinna babbla. Kram 😍