Nu är det nog, jag fick nyligen en riktig brakfylla utomlands, jag va ute med en främmande tjej vi va på två barer hela under kvällen och åkte sedan hem i taxi då hon hoppade av vid att annat hotel och bad taxichauffören köra mig till mitt hotel, jag kom sedan hem 2,5 timme senare till hotellet i bara underkläder och skor, jag har större minnesluckor, jag fantiserar om fruktansvärda saker, tillslut blir nästan mina katastrof tankar sanna, jag hade vart o gömt mig vid några radhus från hundar iaf vad jag minns och sedan tagit mod till mig o sprungit därifrån, hittade en taxi o åkte hem, en mamma från detta område kom till hotellet dagen efter med min telefon och mina kläder som låg utanför deras dörr som dem hade hittat. Min ångest är förfäkig och jag klarar inte av att inte veta vad som har hänt där i mellan, jag är ingen bråkstake och har aldrig varit i slagsmål eller gjort någon illa i kontakt med alkohol, på nåt sätt blir de som att jag är rädd för mig själv och tänker de värsta. SNÄLLA HJÄLP MIG

Jag hade inte en skråma när jag kom tillbaka och mina kläder och allt va rena o hela när jag fick tbx dem dagen efter, förstår inte varför jag har tagit av mig dem dock, kanske somnade när jag gömde mig från hundarna/hunden

@anonym345 Jag tror denna typ av händelser är rätt positiva. Den varningsflagga som gör det så mycket svårare att förneka det hela. Förstår att du tycker det är pinsamt samtidigt så verkar ju inte de som kom med kläderna ha annat än empati och goda avsikter.
Läste statistik 1/4 av vissa zoner i Stockholms innerstad har riskbruk. 25%, är en hissnande siffra. Av dem så är det många som gör bort sig med jämna mellanrum... Det du gjorde skadade ingen och vem vet. Kanske blev du stycken av jordgetingar och därav kastade av dig kläderna? Det finns kanske en helt naturlig orsak.
Tror det är viktigt att inte vara hård mot sig själv. Detta händer massor. Skulle alla berätta härinne hade det funnits massa olika historier mer eller mindre smickrande. Strunt samma. Det är alkoholens effekter. Se det som din chans. Ut med all alkohol, undvik situationer med alkohol tills du känner dig mer informerad om vad denna drog handlar om. Här inne finns massa klokskap. Så snart alkoholen är ute på riktigt kommer denna historia bli en bra ledstjärna för vad du vill undvika i framtiden. En historia du troligtvis kommer vara tacksam att du har i ditt bagage. En som gör att du kan vända innan stupet.

Hej, jag förstår din ångest över att inte veta vad du varit med om. Om du vill prata med någon kan du ringa Alkohollinjen. Kan vara bra med lite hjälp i början, att bena ut hur ens beroende ser ut. Finns också ett test på det här forumet du kan göra. Man får sedan förslag på hur man kan arbeta med beroendet. Att dricka alldeles för mycket så att man tappar kontrollen är också en typ av alkoholproblem, även om man är nykter emellan. Ta hand om dig och ta tag i detta nu!

@Lora

Tack, ja asså jag tänker det värsta o saker kommer upp i huvet, tänk om jag har blivit våldtagen eller fått i mig en kanyl och fått hiv typ. Är så rädd för det värst, under dagen löste jag fler och fler ledtrådar och efter varje ledtråd så hittade jag något annat att älta, ”fast tänk om de här hände?” ”Och varför tog jag av mig kläderna?” Jag letar svar so badly att jag tillslut hittar på egna och de är dem värsta tänk bara fantasierna, är detta vanligt. Jag vill verkligen sluta med alkoholen, jag har en flickvän som jag älskar och inte vill förlora. Jag är bara 21 år gammal och vill något mer i livet än att kasta bort det på alkoholen. Tack för era svara

Hej
Jag tror det är svårt för någon utan medicinsk kunskap att veta exakt vad som händer under en minneslucka- och svårt att försöka gissa. Du är hemma och välbehållen. Du skulle kunna se det som ett tecken på att du har världens chans att se till att det inte händer igen. Som @kennie skriver kan det vara klokt att bena ut hur din konsumtion ser ut i normala fall. Är detta tex återkommande? Hur dricker du under en veckas tid? En månad?
Många av oss här ångrar att vi inte tog tag i våra a-problem tidigare. Önskar dig lite sinnesro nu, men att också ta detta på allvar!

@anonym345 Jag tror inte att något fruktansvärt har hänt. Då hade de inte kommit med dina kläder på det sättet. Försök vända på det istället. Du fick en varning och nu har du möjlighet att bena ut vilken typ av liv du vill ha istället. Tänk på att alkohol är en ångestdrog. Håll ut så kommer detta lägga sig. Försök aktivera dig med något mer positivt. Försök parkera dessa känslor. Ett tips är att testa dessa om hjärnan helt går i spinn:

https://www.1177.se/Stockholm/liv--halsa/stresshantering-och-somn/avsla…

@Lora
Nej asså jag tror väl inte det heller egentligen men hjärnan fortsätter ge mig spöken, asså jag har ett svagt minne av att taxichauffören va arg på mig för att jag inte kunde betala men jag är inte säker, och han då tog mig tbx där jag kom ifrån eller bara körde mig nånstans ut på vischan. Men jag vet inte säkert och vet inte hur jag kom till dem här radhusen, har jag gått vilse blivit varm o tagit av mig kläderna. Vet inte varför jag gör såhär mot mig själv. Hade tydligen knackat på alla dörrar där på kvällen men ingen släppte in mig och kommer ihåg att jag va rädd o gömde mig, men hur jag kom dit vet jag inte. Men jag vill aldrig mer sätta mig i denna situationen igen. Har hänt förut några gånger att jag har druckit o inte kommit ihåg nåt o samma visa så har ångesten flödat och fantasier i huvet har kommit upp. Men de är lite läskigare nu när detta har hänt utomlands.

@anonym345 Det får mig att minnas. I din ålder drog jag med runt på bygden på fyllan. Tog mig in på olika fester. Jösses, inte drog jag de paralleller du gör nu.

Detta blir bra ska du se. Livet blir så mycket bättre utan alkohol. Att lära sig att umgås utan alkohol banar väg för massa spännande äventyr. Inget behöver bli tråkigare. Man ska bara lära sig socialisera och vara modig nog att göra samma saker som andra när de tar alkohol. Du går fram som vinnaren. Du lär dig föra dig i alla avseenden där andra måste ha alkohol för att våga. Du vet dessutom vad du gjort och tar väl avvägda beslut. Du har allt att vinna på att ta klivet nu. Egentligen borde man säga grattis!

Det är de jag vill också, kunna va utan och ha full kontroll på situationen, men är detta nåt som kan hända att man skapar egna historier om vad som kan ha hänt. Tack för dina svar!

@lora
Det börjar bli lite bättre, tror jag har blandat ihop lite med att jag har drömt också tror jag, asså jag börjar inse att mina paralleller är lite vridna och orimliga. Men som sagt har nu i några dagar sökt svar så mycket att jag har hittat på mina egna men inget av de går egentligen ihop, tack för att du bryr dig och svarar

@anonym345 Ja, det är läskigt det där med luckor. Jag har bara haft det en gång. Den gången vaknade jag i en lägenhet med alla kläder på. Ytterjacka & skor hos ett gaypar. Därmed enkelt att lägga just den delen åt sidan för det finns egentligen ingen chans att de skulle intressera sig för mig. Men känslan när man vaknade upp och inte fattade var man var... Tittar på fötterna och ser skorna på i en säng man inte känner igen. Den är inte kul. De flesta har förhoppningsvis goda avsikter. Du verkar ju träffat på sånna människor. Hoppas du kan finna ro i detta. Hade det hänt något stort hade du nog haft mer info vid detta laget.

Går det bra för dig att hålla dig nykter nu tror du?

@Lora
Ja det är spekulationerna som gör mig ”galen” men börjar tänka mer o mer rationellt och vifta bort fantasierna och dem orimliga tankarna, men tar nog ett tag att komma på banan. Men detta har verkligen gett mig en läxa och jag vill aldrig mer uppleva detta, och den bästa och självklara lösningen på det är att dricka fanta eller vatten istället. Vissa minnen är tydliga och andra har jag nog bara hittat på, så skulle de ha hänt nåt fruktansvärt så hade jag nog kommit ihåg de starkt också. Det känns bättre att få ventilera med dig här tack så mycket för att du engagerar dig och är så snäll

@anonym345 Tack snälla. Du kan använda detta forum att skriva av dig om diverse. Säker på att fler kommer stötta dig genom processen. Vi är många vänner här som är på samma resa ❤

@Lora
Känns som att jag har vart med om ett trauma känner mig rädd men samtidigt som jag har haft en väldigt tur, de känns som att allt hade kunnat mycket värre, små saker triggar, om nån låter våldsam eller om jag ser en våldsam film eller liknande får jag kalla kårar o tänker ”de där kunde hänt mig” känns verkligen som att någon va ute efter mig den kvällen eller att taxichauffören hade onda avsikter men att jag lyckades fly typ. Kan inte få buckt på dessa jobbiga tankar, har vart nykter i 4 dagar nu. När blir det bättre :((