Här ligger man i sängen med abstinens fr helvetet. Drack min sista starköl vi 12 tiden idag. Asså jag hatar mig själv just nu. Vill sluta dricka men trillar dit hela tiden. Denna helgen var hemsk. Fick snetändning och bråkade med min kille och betedde mig helt galet. Jag hatar när alkoholen tar över mig. Jag blir en hemsk och elak människa. Fan vad jag skäms just nu. Har ångest ifrån helvetet just nu. Fan jag orkar inte mera!
Ska till jobbet imorgon. Men helst utav allt vill jag försvinna ifrån jordens yta. Jag hatar denna jävla sjukdomen.

Samma här. Blev elak, dumpade min kille, bråkade med exets nya tjej. Klarar inte av att dricka vin, det bara smäller till. Sen är jag liksom inte med längre. Som nån tagit över. Sjukt obehagligt. Bestämde mig för att sluta igår, än om jag oftast kan ta ”en öl”. Ibland kan jag inte och allt går åt helvete och jag hatar den jag blir.

@Carisie Det gick åt helvete rent ut sagt. Har haft en hel del motgångar den sista tiden. Känns som att när man tar 1 steg framåt så hamnar man 10 steg bakåt.
Livet har inte rullat på direkt. Känns som att man har otur i precis allt. Jobb, ekonomi, hälsan, fick en misslyckad magoperation så man har sett hemsk ut, har även drabbats utav vuxen acne. Har knappt vågat visa mig ute för jag skäms. Men då har jag istället valt att gå in i dimman igen.
Jag vill sluta dricka. Är så trött på allt just nu. Denna jävla alkoholen gör mig till en hemsk människa.

@Gabi79 Ja jag bestämde mig oxå igår för att sluta. Jag vill sluta. Men rätt som det är så står man i kassan på bolaget med 20 st Sofiero. Jag betedde mig hemskt nu i helgen. Var så jävla elak mot min kille.
Fattar inte hur han har orkat att vara med mig i snart 15 år?! Jag förvandlas till djävulen.
På den senaste tiden så har jag fått minnesluckor som fan.
Vaknar upp med ångest och är så skakig att jag knappt kan hålla ett vattenglas.
Springer runt och kollar i varje burk och drar alla slattar som är kvar.
Så jävla pinsamt!
Nu måste jag sluta helt.

@Alkis007 Jag fattar att det känns tungt men det är fan tyngre i längden att nöta ner kroppen med alkohol. Jag är säker på att dukan få ihop bitarna igen om du försöker. Men det är ju ofta viljan som siver..eller kanske att det är lättare för stunden att skita i det och bra dricka på.

Finn viljan att påbörja en förbättring
🩵