Medlem i

4 år 8 månader
Jag är här för mina egna alkoholvanor
Presentation
Day by day.. ??‍♀️

Idag (6/10) började jag på Antabus, något jag redan har panik över. Här kommer ni kunna följa min otroligt tunga resa till att försöka klara vara nykter för möjlighet till må bättre & ta mig ur ett brutalt skrämmande mående jag hamnat i pga ohälsa & depression. Men jag måste börja någonstans.

Så jag hoppas jag kan kunna göra någon form av skillnad för mig själv men kanske också för någon annan.

Jag har haft ett A beroende ca. 20år. Jag är medveten om mitt beroende & alltid varit. Men ser mig inte som en missbrukare utan som en brukare med ett beroende & en sjukdom.

Från & med nu är jag på Antabus & 100% nykter, men inte av egen vilja egentligen utan för att mitt psykiska mående är så pass illa nu att jag måste sluta dricka alkohol för att kunna ta starkare lugnande för kunna resa mig igen.

Men jag har sedan förra året valt att prova mediciner som Naltrexon & Campral för att (Förändra mitt drickande) vilket jag absolut tycker har gjort skillnad & som jag fortfarande går på dagligen. Bara att nu lägger vi till Antabusen också, för jag vet att jag inte hade kunnat sluta utan.

Jag har nästan helt slutat med fylla sedan jag träffade min stora kärlek.

Men är just nu inte alls redo egentligen eller stark nog för att sluta stilla mitt beroende genom att bli helt nykter. Men måste som sagt.

Jag fick för ca 6år (vuxen ålder) diagnoser som grov Adhd, Autism, tvång. Jag är även 100% långtids sjukskriven för psykisk ohälsa, depression, ångest, sociala fobier, institutions skador & ett medvetet A beroende.! Men också 4år drogfri! ??‍♀️

Här hoppas jag iallafall att ni kan känna att ni kan våga fråga, undra, skriva & dela med er om allt.

Jag svarar på allt ni frågar, undrar över & funderar på. Det finns inga fel frågor, så länge det handlar om att vilja veta mer, lära, informeras & kanske få svar på allt ni tänker & undrar över.

Lycka till alla med era resor. Imorgon är en ny dag & allt vi kan göra är att leva Day by day! ??

Kram ?

Senaste forumkommentarer

Forumtrådar

Day by day.. Dag 1!
Dag 1, Antabus!
Hey..? Day by Day!