Nu har jag inte druckit sen 1 augusti. Jag har druckit x antal öl varje dag i ett år. Jag vill sluta dricka. Men idag har jag känt ett stort sug hela dagen fast jag har gjort saker

@Qwer1 Vatten med citron? Kan man inte säga så bara? Jag är rookie på att besöka barer nykter, men någon gång ska jag väl göra den erfarenheten också. En del dricker tonic water, själv brukar jag välja alkoholfri öl. Det finns överallt. Jag har en dröm om att en dag beställa ett stort glas mjölk i en bar, precis som fantomen brukar göra.

Kram 🐘

Det finns en sajt som heter nonallco.se där de presenterar olika nyheter i det alkoholfria utbudet. I England har de tex kommit mycket längre på det området, men det tar sig nog hit så småningom också.

Kram 🐘

@Qwer1 kan du inte ta en alkoholfri?
Annars så brukar suget gå över efter en stun.
Jag har det också jobbigt idag och sitter och proppar i mig godis. Inte det nyttigaste men det får vara så.
Kämpa! Du klarar det

@Qwer1 Då menar du inte en alkoholfri?
Kanske det var den som triggade? Nu gäller det nog att bita ihop o hålla ut... Jag håller tummarna för dig!!! Tror det är därför jag inte börjat leta alkoholfritt, det blir lite för likt de gamla spåren!
Jag håller på dig, du fixar det!! Tålamod och envishet... 🤗

Oj, såg inte att du hade tagit en alkoholfri. Det är nog inget för dig verkar trigga.
Har du godis så ta det eller en macka. Sen en dusch så tror jag det kommer lugna sig.

Styrkekram

Jag har haft återfall. Druckit alla dagar… super inte ner mig tar 4-6 st 50 cl öl burkar. Varje dag så blir inte allmänt full då man tål mer och mer.

Jag måste lägga av mitt med drickande en gång för alla! Inte druckit på 3 dagar. Känner sug allt mer

@Qwer1 Välkommen tillbaka! Någon gång är den sista. Vill tipsa om Craig Beck på youtube, han är väldigt inspirerande i början när man behöver hjärntvätta sig med nyktra argument. Han är tuff, men man kan behöva det för att förstå allvaret!

Kram 🐘