@Blenda Jag är med dig, verkligen. Det är svårt.
När det får ohållbara konsekvenser (det var samma för mig) så tänker jag att det är ett faktum. Brukar hjälpa mig. Sätter stopp för självömkande känslor, alkolängtan och förhandling. Fortsätt slåss mot fanskapet! Styrka till dig! Kram

Skickar dig en Cyberkram! Förstår att det är fullt tillräckligt att aktivt jobba med nykterhet. Uppskattar de inspel du gör i Forumet.
Jag tror ju som du att vi har druckit av olika anledningar och fått olika effekter av att dricka. Att det positiva dröjer eller att det finns annat under som måste bearbetas är viktigt att förstå tror jag. Insikten om att ”medicinen” inte fungerar och att det inte finns någon ersättning kan ibland göra mig deppig, men det hjälper lite att tänka ”This too shall pass”.
Ha en fin helg!

160 dagar idag.
Måste erkänna att jag fortfarande är helnykter för att jag måste.
Inte för att det egentligen är det som jag helst vill.
Men jag har framtidstro.
Har börjat se och ta hänsyn till mina djupaste behov.
Jobbar hårt för att få bort harm & bitterhet.
Och jag är oändligt tacksam för allt jag har kvar i livet.
Det här ska nog bli bra till slut.
Vill passa på att tacka alla fina på detta forum.
Som sagt - jag har fullt upp med min behandlingsdagbok och de andra övningarna & reflektionerna som jag gör i behandlingen, så det blir inte mycket skrivet här. Men jag läser varje dag, det är ett viktigt led i tillfrisknandet.
Behandlingen tar slut om 1,5 år och då är ju ni kvar :)
Tro, Hopp & Kärlek <3

Kram Blenda, läser när du skriver och hållee hårt på dig. Du har också hjälpt mig med insikten om att detta arbete och nyktra liv måste gå före allt. Det är en lättnad att få funderingar bekräftade av någon man litar på. Tack ☺️

@Blenda Grattis till alla dina dagar! Det måste kännas härligt med 160 a-fria dagar!!! Längtar dit jag också!!! Har läst i din tråd, en fantastisk resa du gjort/gör!!!
Kram 🤗