@MammaMian Hej o välkommen! Önskar dig all lycka i ditt nya a-fria liv 👍
Antar att du tänkt gå med i den gruppen som heter "det alkoholfria livet". Det är den jag är med i, just nu har du hamnat i min tråd. Om du backar ett steg kan du göra en egen tråd... Hoppas det kommer att gå fint för dig - du har ju redan samlat många dagar/månader! Stort lycka till o kram 🤗

God kväll!
I morgon blir det 70 dagar a-fri för mig. Det känns ganska stort, dagarna trillar på! Till slut kanske antalet dagar inte känns så viktigt, får se när jag slutar ha koll... Nu ska jag försöka sova, det brukar gå så där. Men jag skulle behöva vara lite pigg imorgon!
🤗 kram

majken_r

@majsan_nu det är inte bara ganska stort, det är jättestort! Så glad för dig. Sov gott⭐️

@majsan_nu Stort grattis till 70 dagar!🤗 Jag tycker det är härligt att du är inne och skriver här på forumet i princip varje dag. Ett vinnande koncept helt klart.

Kram

@Torn Tack! Ja, jag är här varje dag. Ger mig lite styrka tycker jag! Så kul att du är med o har koll. Det är uppmuntrande o du är en förebild!
🤗

Grattis och heja dig! jag tror också starkt på att aktivt jobba med sin nykterhet- viktigt och väldigt ”billigt” sett till intjänat mående. Konstig liknelse men jag tycker ibland att det är synd att släppa taget för tidigt om forumet. Det är helt ok att hänga kvar, ge sig själv och kanske andra- en stund varje dag. Ibland oftare, ibland mer sällan. Men alltid en påminnelse kring vad vi åstadkommer när vi orkar kämpa, och så småningom släpper man taget om kämpandet och flyger! Kram på dig!

@Sviken Hej! Om du går in under rubriken "stöd" hittar du lite allt möjligt. Skriv till admins.så får du hjälp. Bra innehåll tycker jag!
🤗 kram