Idag har jag varit på en röntgen jag oroat mig mycket för, gick ju bra men svarat på den dröjer förstås. Annars traskar mitt a-fria liv på, har kommit ganska långt om jag räknar dagar, 84 är det nog... så nu blir det väl att räkna veckor eller bara tänka att det är "många"!
Många här på forumet är så aktiva o nya kommer till... Själv har jag inte så mycket att skriva men läser o tycker ni är så bra o kämpar på så fint... Kram 🤗

@majsan_nu hej! Har också varit på röntgen ( mammografi) och det är så jobbat att man måste vänta på provsvar, i mitt fall 3 veckor. Jag vill veta nuuu. Hoppas på bra svar för oss båda.
Stort grattis till dina 84 dagar. Grymt! Jag själv är på dag 8. Tycker ändå mig se lite ljusglimtar i tunneln. Dagarna blir lättare och lättare. Speciellt idag med sol och frost ute. Vackert!
Ha en fin måndag!

@majsan_nu Grattis till 84 dagar🎉. Snart 3 månader, superbra jobbat! Ja, det är jobbigt att vänta på svar, man får försöka lägga dessa tankar åt sidan på paus och spara energi😁.
Ha det gott🌺

@Illaute Hej! Har läst lite på dina sidor, du har ju kommit riktigt långt i det a-fria livet! Önskar dig all lycka den här gången, det kommer att gå fint. 👍
Själv är jag här för första o förhoppningsvis enda gången! Min hälsa säger att jag är tvungen att vara a-fri! Sen är det rätt skönt också, har druckit alldeles för mycket o för länge för att det ska vara bra för mig!
Kram 🤗

God morgon! Det är full fart i gruppen, så många nya som skriver o så många kommentarer! Själv ligger jag ganska lågt med kommentarer just nu. Men även för mig traskar det på, en dag i taget måste jag fortfarande tänka... Önskar alla en fin o a-fri dag! Kram 🤗

Ny dag! Läser runt här i forumet o blir glad att så många är så aktiva 👍! Mina dagar traskar på...Det är inte så mycket att skriva om, jag har inget val o känner mig ganska ok med det!
Ha en fin fortsättning på dagen!
Kram 🤗

@majsan_nu Hej! Kanske har du inte val pga dina omständigheter men ett mer positivt sätt att se det på är att du har ett val, du väljer att inte dricka för det är inte bra för dig. Att ha ett val ger kraft! Ska tänka på det själv i fortsättningen. Brukar skriva att jag inte har ett val, för om jag tar ett glas är det kört. Men jag har gjort valet att inte dricka för att få ett gott liv😁.
Ha det gott🤗

@vår2022 Du har absolut rätt i din kommentar! Mitt val är att inte dricka, som jag skrev känns det helt ok. Min förhoppning o tro är att det ska vara till nytta för min hälsa! Du har rätt i att vi gör bra val för vårt mående o hälsa!
Jag tycker du gör ett superbra jobb på så kort tid (i alla fall här på forumet, du har säkert processat under längre tid)
Ha en fin dag! Kram 🤗

Ny dag i mitt nya liv! Nu har det gått ganska många a-fria dagar...
Har en fråga till alla er som skriver om psykologkontakter mm. Det är svårt att hitta någon tycker jag, har en på vc. som inte fungerar så bra. (har dock inte handlat om alkohol) Vill gärna ha tips på hur jag kan hitta, tror jag skulle behöva en som har tid med mig!!! Alla tips ni har! Ha en fin dag forumvänner!
kram 🤗

majken_r

@majsan_nu jag tycker mycket om compassionfokuserad terapi. Vet ju inte vart du finns men kanske det finns nära dig. Sen är det ju där med kostnad.. Ha en fin dag o heja dig!!

Idag står det 87 dagar i min räknare, det känns ganska stort! Tänker inte så mycket på A just nu... Mitt mående är rätt ok! Har så mycket annat som tar mina tankar. Önskar er alla en fin dag!
🤗 kram

@andrahalvlek o @vår2022!
Tack för uppmuntrande!
Just nu känns a-fritt ok...o mina tankar är ändå på annat håll. Kanske är det lättare att ta itu med övriga livet som a-fri, många här på forumet skriver ju om det!!! Just idag håller jag med...Önskar alla en fin kväll!
Kram 🤗