Hehe,, tror nog att "tanten" fixar rean galant😉
Det är värre för gubbarna om dom ska släpas med på rea😒 (egen erfarenhet)
Kul att höra din positiva inställning varje dag,, Den får upp mitt humör också.
Ny nykter dag!
Kämpa på @Kebne1 ! Du gör det med bravur!

@Kebne1 Så bra!!! Finns inget utrymme för alkol eller framför allt ingen plats för det hos dig längre. En ingrediens som bara skadar och inte gör någon som helst nytta behöver inte finnas och kan raderas ut totalt.
Ha en fin rea shopping!🌸💕

@Kebne1 leta runt bland appar igår och fastnade för meditationsappen, smiling mind. Tog den mest för att den är gratis och ger mig mer tid att prova lyssna i lugn och ro på hur det funkar. Lyssnat lite igår, gillade den. Ska nu sätta den i system/rutin. Det är framför allt vid insomning till att börja med.

Ny prövning väntar mig. Maken, min klippa, ska renovera sonens lägenhet nu i flera dagar. Jag och hunden kommer vara i vägen i den lilla lägenheten. Jag blir alltså ensam! Fy fasen vad jag bävar!!! Men jag förstår ju att jag inte kan vara klistrad till mannen resten av livet. Så idag börjar en ny utmaning. Måste skaffa mig nått projekt som slukar hela mitt fokus… återstår att se vad det blir.
Ny nykter dag hur som helst🙌🏾

@Kebne1 många prövningar ska vi gå igenom. Ogillar också när maken är borta några dagar som han ska vara om några veckor. När man är riktigt sammansvetsade blir det så tomt, men allt går. Bra att aktivera sig då.
Han en fin nykter dag💕

Ja, det är bara att träna sig på allt som livet för med sig. Jag försöker vända det till nått positivt. Skönt att vara ensam och äta när jag vill vad jag vill! Försöka lura mig kanske funkar 🤪@vår2022

@Kebne1 Det kommer du fixa💪 Har förstått att det jobbiga med att bli nykter är att hantera alla situationer NYKTER. Alla tillfällen vi druckit på ska vi göra om på nytt sätt med nya rutiner.
Aktivera dig och skriv här om det känns för ensamt? Vi finns här❤️

@Kebne1 Nä, det blir ju jätteskönt att få bestämma allt helt själv, och tänkt på att få hela sängen för sig själv😂. Gjorde test när maken hade covid, han sov på soffan och jag i sängen för att inte bli smittad, jätteskönt!

Snart 5 veckor nykter.
Jag sover tusen ggr bättre än innan.
Jag känner mig stolt.
Ångesten har mer än halverats.
Det röd-puffsiga ansiktet är borta.
Det gulaktiga i ögonen är borta.
Blicken är klar.
Mina organ har normala värden.
Min man är lycklig över mitt nya livsval.

Strategier jag följer:
Löptränar, intervalltränar, gymmar.
Är ute i naturen så ofta jag kan.
Mediterar
Håller stenhårt på ät-och sovtider.
Isbad och bastubad.
Wordfeud, korsord o annan hjärngympa.
Använder mina händer (syr, slöjdar, täljer)
Klappar min hund ofta.
Får fotmassage varje kväll av mannen.
I början tänkte jag på mitt vin 500gr/dag, minst. Nu tänker jag nästan aldrig på det mer. Det enda jag kämpar mot nu är lätt nedstämdhet. Det är bara att härda ut! En dag i taget.
Jag älskar att vara nykter.
Heja alla fina här inne❤️

Hur går det för dig @kebne1? Har du nåt projekt eller pyssel på gång idag.
Själv har jag tagit en sväng på skotern så jag fått ett spår att gå med hunden på,, det är så mycket snö här så hunden har jobbigt att göra sina behov.
Heja oss👏💪