7 veckor. Dag 49.
Motivationen ff på en tia. Imorgon dag 50, lovar, jag är nykter då med!
Håller stenhårt på mina rutiner. Finns t om kallbad här i min alpby. Löpningen är mitt nya gift som betyder mer än ord finns till för att förklara.
Hepp, hepp!
Ny nykter dag imorgon.
❄️

50 dagar!
Mot vecka 8 och två månader!
Lite visste jag vad som väntade mig på den nyinslagna vägen jag bestämde mig för att gå. En ny stig i ett vitt landskap som jag mer än gärna trampar vidare på. Jag har gått på ren intuition, inte förkovrat mig inom ämnet alls, mer än att ta del av er här i forumet. Min intuition har hittills hållit mig kvar på banan. I det vita landskapet jag befinner mig i nu, bokstavligen, finns det ingenting som kan rubba min nykterhet. Jag stretar på med mina rutiner. De känns livsviktiga. En ny mycket lyckligare och lugnare person har kommit fram, nu när alkoholens toxiner lämnat min kropp. Jag trivs bra med mitt nya jag.
Så evigt tacksam att jag vågade ta steget. Mot två månader nykter❄️❤️ finns ingen återvändo!

@Kebne1!
Länge sen jag skrev i din tråd... Härligt att det går så bra för dig 👍
Mina a-fria dagar tickar också på, härlig känsla även om det kan vara svårt emellanåt... Och jag är inte sån friluftsmänniska som du, men vi är alla olika! Tur är väl det...
Kram 🤗

Hej min vän@Tikka ❤️
Vi susar fram, helt otroligt! Drömde dock inatt att jag drack vin. Har inte hänt sen första tidens nykterhet. Så skönt att det bara var en dröm.
Allt rullar på. Jag springer och åker skidor. Nu snöar det så det blir mer innepyssel och det är mysigt det med! I min by står några tanter från byn och tvättar kläder i iskallt vatten i stora stentvättkar. Lite sugen på att ta mig ett dopp🤪
Heja alla fina här inne!
Ny nykter dag🙏🏼❤️❄️

Helt plötsligt kom suget! Drömde i natt att jag drack. Idag har vintanke poppat upp. Jag säger det högt till min man. Mycket obehagligt och out of the blue. Det har flutit på så bra för mig så detta gör mig ödmjuk och än mer motiverad. Jag ska vinna mot vinets kidnappning av min hjärna.
Snön vräker ner här i alperna och på morgonen och kvällen mullrar det från lavinsprängningarna.
Imorgon ny nykter dag!
Kämpa på alla fina❄️

Nu tror jag att jag vet vad som triggar mig. Råkade läsa lite för mycket i forumet ”vara måttlig”. Speciellt en som verkar ha lyckats med måttlighet. Beundransvärt och handen på hjärtat något jag själv gärna skulle vilja klara. Men jag kan mig själv… det är inte görligt för den här tanten. Men förhandlingarna drog igång i hjärnan. Det kanske går? Litet glas bara?
Fy fasen!
Så. Med det sagt, så kommer jag vara försiktig med att läsa runt här. Min hjärna är lätt-lockad och det drar igång jobbiga tankar.
Ny nykter dag.
Kämpa på alla fina här inne!

majken_r

@Kebne1 det där känner jag igen som trigger. Upptäckte igår att vinreklam på tv plötsligt drog igång en känsla av hur gott det vore.. Man blir lite överrumplad ibland.🙏🏼😅