@kebne,, jag blir kvar på mattan.
Vi har gjort en bra resa, och du har varit mitt största stöd här, det ska du veta.
Grattis till oss på 70 dagar.
Jag skriver ibland, längre mellan gångerna nu.
Du svarar när du känner för det.
Ha det bra och lycka till❤

Är nere från de höga bergen och radioskuggan. Uppe i refugen (är som en sämre obemannad stf-stuga, typ) kom några killar upp. De hade rom med sig och ville bjuda. Givetvis väldigt lockande då refugen är kall och man är ständigt lite frusen. Men jag höll mig till mitt te.
Nykterheten känns självklar och jag är så tacksam för att jag känner mig levande, på riktigt. Just nu är jag helt slut och väldigt skitig men nykter! I kväll sjöng koltrasten. Livet, hörrni, kan inte bli bättre just nu❤️Tack fina forumvänner. Kämpa på: allt blir bättre utan alkoholen!
@tikka vi kör på mot vecka 11, va?!

Dag 77, vecka 11
En ingift släkting här nere i vårt andra hem i det andra landet frågade om jag var deppad… Hon har ju bara mött den onyktra och ”galna” versionen av mig. Den nyktra är lugn och kanske lite mer tillbakadragen. Till henne orkar jag inte förklara men för mig själv är det spännande insikter. Lugn, stabil och mycket, mycket lycklig.
Jag mår bättre i kropp och knopp. Jag tror faktiskt själen leder ligan i måendet. Tänk om jag förstod det när jag drack… att precis allt blir bättre utan a. Söndagar här innebär alltid klockan-tre aperitivo. Prosecco och massa smått och gott. Jag lutar mig stenhårt mot min cola zero. Saknar inte att dricka. En ny milstolpe slås ner.
Tack bästa forumet!
Kämpa på alla fina❤️

@Kebne1
✨ 11 veckor! Grattis!! ✨
Jag siktade in mig på tvåsiffrigt där i början, det var viktigt att få 10 dagar. Sen siktade jag på dubbelsiffrigt; 11, 22, 33, 44 dagar. På onsdag är det dubbel-femmor. ☺️
Du är betydligt ”värre”, du har dubbelt i veckor! Stort, riktigt stort! 💪

Hej min vän! Hur går det för dig,, jag är inte så aktiv här längre,, läser lite emellanåt.
Har tappat räkningen nu, så det var därför jag tittade in hos dig för att se var vi var.
Visst är det vecka 11 nu?
Sköt om dig! Kram @Kebne1 !

Ha ha just idag kikar jag in här! Brukar titta in lite då och då men har inte så mycket att skriva. Vi är på vecka 11. Så skönt, eller hur?!
Vi har rest lite mot havet och här dricks det vill jag lova. Jag ser direkt på folk om de sippat för mycket av bubblet eller vad de nu har i glaset. Det syns i ögonen, huden och hur törstiga de är. Såg en kvinna i min ålder igår. Vacker o välklädd tillsammans med sina vänninor och med en törstig blick. Kunde varit jag. Istället badar jag (nästan iskallt) och springer mina rundor. Livet är bra härligt som nykter.
Hepp hepp mot vecka 12!
Kämpa på alla fina, för var dag som går blir det bättre!

@Kebne1 så härligt att du lever så fräscht och som sagt levande. Måste kännas underbart att det inte är du som är den där vackra, blariga och förmodligen inte så lyckliga kvinna mittemot dig.

Ha det så skönt i badet❄️ Och på dina springrundor🌷💕

@Kebne1
"För var dag som går blir det bättre" skriver du! Så sant tänker jag 🥰
Du är på vecka 11 o jag har många a-fria dagar (drygt 5 månader, snart ett halvår!)
Ha en fin dag! Heja oss o alla andra forumvänner! 👍🤗💪

Dag 90. Imorgon tre månader!
I och med kriget vill vi börja bege oss hemåt. Känns inte okej att semestra och njuta i detta läge. Drömt mycket om vin i natt. Oron drar säkert igång nån mekanism. Måste passa mig nu!
Kämpa på alla fina här inne.
Tankarna är hos de i Ukraina❤️🙏🏼