Hur har det gått på vc?
Nej bolaget ska inte få några mer pengar av dig, ellerhur?
Jag räknade på hur mycket jag hade lagt på A sista året, det var ytterligare en anledning till att inte slösa mer pengar på den skiten, vansinnigt mycket pengar!

Var på Vc imorse. Jätte bra läkare! Han lyssnade på mig, ska börja med naltrexone och sertralin..
Om 4 veckor uppföljning!
Vanligtvis brukar en stressig dag på jobbet sluta med 1 flaska vin i soffan..men nu blev det restaurang med barnen (hammis). Snart en varm dusch. Känner 0 sug men är sjukt illamående!! Fick i mig 2 små tuggor av burgaren sen höll jag på att kräkas!
Tog medicinen vid 12 idag. Kan det bero på den? Förstod att man kan bli illamående av båda🤢 kommer gå ner i vikt iaf😆
Annars är allt bra, känns så skönt att ha berättat för ngn om hur man mår. Han lyssnade på hjärtat oxå, men tyckte att allt lät bra och att mitt senaste ekg (4 mån) sen å proverna som togs då va jätte bra. Så allt sitter nog bara i huvudet!

Fredag och solen lyser! Mår så sjukt dåligt! Har sovit jätte dåligt, kunde inte äta ngt igår em, eller idag. En rostmacka å kaffe är allt..beror ju på medicinen men så här illa??!!
Inte sugen på vin ännu iaf, men kommer kännas konstigt att vara nykter på en fredag😆
Hoppas alla andra har en fin dag!

Spontant känns det inte som någon fara att inte ha matlust de första dagarna @Nubörjarlivet22 sålänge du dricker mycket vätska.
Jag tänker att är man sjuk, influensa eller så då äter man heller knappt på flera dagar.
Jag hade givit det 4-5 dagar sen hade jag pratat med läkaren om det fortfarande kändes likadant❤️
Men det är livsviktigt med vätska!

Kram

Dag 3.Fredag kväll..första fredagen på väääääldigt länge som jag inte sitter med ett vinglas i handen. Känner inget sug alls, känns mest konstigt. Mår ju även väldigt illa så det gör ju sitt🤢
Ligger på soffan med ett glas resorb🤣 och med sällskap av dottern vi ska kolla film.
Så här vill jag alltid ha det, förstår inte varför jag inte provat tidigare❤️
Ha en fin kväll alla! Å tack för allt stöd och pepp!

Lördag morgon..
Vaknade rätt utvilad, drömt konstiga saker men somnade som ett barn igår.
Tyvärr huvudvärk som tusan, känner mig bakfull, men det beror på att jag inte ätit ngt pga medicinen. Fått i.mig kaffe macka och resorb..får se vad denna lördag bjuder på! Dottern ska på kalas kl 11 (å jag är nykter å kan köra😆) sen lite mys..köpa ngt gott kanske. Bara ta det väldigt lugnt🙏❤️

Härligt och höra att det går bra för dig!

Jag har missbrukat i 4-5 år. I perioder varje dag, denna sommaren var värst, då var det 6-10 långburkar öl varje dag.
Flera gånger har jag valt att trappa ner.
Jag har bara haft panikångest delux eller svårt att sova. Aldrig skakningar motsv. Så jag har klarat mig bra.
Min största oro är inte abstinens, utan nu har jag börjat oroa mig för bukspottkörteln och levern.
I alla fall, sen i somras har jag hållit mig nykter 1-2 veckor, sen druckit någon helg (2-3 dagar i rad som värst, men på rimliga nivåer ändå) beroende om jag varit ledig.
Nu är det helg och umgänge med vänner, så idag blir det några öl.
Men min rädsla för vad jag ställer till i kroppen, håller mig borta från orimligt drickande. Nu är det mer ”normalt” om man får säga så. Så det går väll ganska bra tycker jag :), men jag vet precis vad du går igenom, för man blir hypokondriker när man ska sluta och det kan kännas som att man dör när som helst ibland….och man känner efter att man är öm här och där osv.

Man ska ju egentligen ta läkarhjälp för att bryta som du gjorde. Jag har alltid kört på nertrappning istället, och det har funkat bra för mig. Nu gäller det bara att hålla i det här och hålla sig till 2-5 gånger i månaden Max :).

@Mälaren jag vill ju leva ett nyktert liv, ser ingen mening med att dricka ibland då jag vet vad skiten gör med mig. Läkaren kollade allt möjligt på mig, tog lever prover å allt. Så känns skönt att dom kollar allt, å se resultat om 4 veckor. Sa att mitt första delmål är 3 månader, men tar en dag i taget. Känns lätt nu, men vet att det kommer komma svåra stunder. Men kämpar på! Köpte lussekatter å Pepsi istället för vin idag 👍

Alla har olika mål. Mitt missbrukar har än så länge inte påverkat jobb, civilt osv. Utan det har mest påverkat mig och gett mig ångest. Så jag provar nu i alla fall och ser om jag kan dricka vid tillfällen, eller om det ballar ut och jag är tillbaka till ruta 1 igen.
Jag har haft turen än så länge att inget har påverkat något större. Men bara för jag skriver så får jag väll bukspottkörtel inflammation imorgon…..

Skulle jag hamna på ruta 1 igen, då är jag helt villig att erkänna för mig själv att det inte går längre att dricka alls.
Man ska välja den vägen som funkar bäst för en själv tror jag oavsett.

Jag är några år yngre än dig om ditt tidigare nick var födelseåret :).

Men jag tycker du är stark, att med barn och allt vågar ta hjälp av sjukvården. Du stötte väll på en vettig läkare.
Själv vågar jag inte, för jag har hört och vet exempel när läkare anmälaren den ”sjuka” till socialen eller transportstyrelsen ang körkort framför allt. Och det skulle jag aldrig våra att riskera. Så grattis till dig på många sätt!

Fick plötsligt sug på vin..söndag brukar vara en skön dag att varva ner med vin. Barnen åker till sin pappa idag och det blir en prövning att bara vara själv med alla tankar. Men lite skönt oxå att bara fokusera på mig. Jobbar 3 dagar sen långhelg..å inge vin. Känns konstigt, men kommer att gå bra! Hoppas alla har en fin söndag❤️

Dag 6..
Känns helt ok. Gick förbi systemet på vägen hem, men så skönt att välja att inte gå in! Det är alltså på min väg hem.. Haft en bra dag, middag med ngr arbetskompisar en varm dusch och nu soff läge! Hoppas på att få sova inatt, vaknade flera ggr förra natten. 2 ggr pga en orolig katt 🐈 ha en fin tisdag!

En vecka idag! Sovit som en kratta, kan bero på att jag sov ca 3 timmar på soffan igår! Min kropp/hjärna behöver verkligen ta igen sig. Brukar aldrig somna på soffan, nu gör jag det varje kväll. Jobba idag, sen ledig 4 dagar, ska bli skönt. Kanske barnen kommer imorgon, hoppas det. Allt känns mycket lättare när dom är här, man har inte tid att grubbla lika mycket. Saknar dom💗 fast det har varit skönt att bara få vila oxå!