Dag 17!
Så skönt att vakna på lördag och inte vara tung i huvudet och seg! Skönt att vakna och känna att man mår bra och inte har varit full igår kväll, normalt hade det gått två vinflaskor. Nu drack jag Julmust och käkade lite godis. Gick å la mig 22.30. Helgen ska spenderades barnen, bara mysa!
Känns lättare att vara nykter för varje dag!

Dag 18..
Helgen har flytit på! Trött som tusan igår kväll, kunde knappt hålla mig vaken 😴
Idag har jag haft massor av energi, så skönt i kroppen och knoppen att vara nykter! Nu blir det att slappa resten av denna söndag!

Dag 24, snart 1.månad nykter och det går jätte bra! Så stolt över mig själv, känner inger större sug. Vet inte om det beror på medicin eller bara det att jag bestämt mig. Är sjukt trött på kvällarna, men hellre trött än berusad!
Idag har jag lovat dottern att ta fram lite julpynt, det blir mysigt med lite stjärnor i fönstret ⭐️ annars blir helgen lugn..

@Nubörjarlivet22 Skönt att det går bra för dig ❤️ Att du verkligen har bestämt dig är absolut avgörande för om du känner sug eller inte. Man måste verkligen ha bestämt sig - inifrån och ut. Vara lika övertygande som man måste vara inför en treåring som tjatar om något. Inte minsta tveksamhet får finnas i ens nej - då fortsätter treåringen tjata.

Kram 🐘

@Nubörjarlivet22 Grattis till första månaden som nykter! 🥳🥳🥳 Det värsta har du bakom dig. Aldrig glömma. Aldrig ta första glaset. Två enkla regler att hålla sig till.

Kram 🐘

Dagarna rullar på..
Läkarbesöket i veckan gick bra, läkaren tyckte jag va jätte duktig! Peth värdet ner från 0.99 till 0.19 på 32 dagar! Naltroxen har jag fått sluta med då det är slut överallt. Han skrev ut campral, men har inte hämtat ut då jag känner att just nu behöver jag inte det. Har som inget sug efter alkohol, mår så bra nu. Saknar det inte alls..men det kommer säkertkomma stunder som jag gör det. Men just nu känns det bra!
Hoppas alla andra som kämpar får en fin andra advent! Å tack för grattis på månads dagen😆

@Himmelellerhelvette hej!
Jo det har funkat bra, äter bara setralin just nu. Känner inget större sug alls, har liksom bestämt mig för att inte dricka just nu så det går bra😆
Snart på dig 60 och det känns skönt med en nykter jul! Hur går det för dig?
Kram!

@Nubörjarlivet22 Så härligt!
Jo för mig går det bra, jag är så oerhört tacksam över min nykterhet och nyfiken på min utveckling framåt, att få tillbaka hela hjärnan och kroppen. Jag har stressat min kropp och hjärna under så många år, misshandlat mig själv. Nu tackar jag min kropp och hjärna för att de stått ut, nu vill jag bara vara snäll mot mig själv och bygga upp allt jag förstört, tänk om man kunde fått data på hur mycket som var skadat och hur mycket som läkt hittills😊