@Minabästaår Finns det inte någon du kan vända dig till och prat om vad som hänt? Någon som du litar 100% på. Någon som bara kan lyssna utan att döma och/eller fördöma. Det behöver ju inte vara en frofessionell terapeut eller präst - bara en medmänniska helt enkelt. Kan också vara någon helt okänd. Tror inte att du ska göra det här i något forum - utan någon som LYSSNAR.
Min erfarenhet är att inte döva smärtan överhuvudtaget. Tvärtom. Lyft fram den tillsammans med någon. Det är i detta möte man kan gå vidare tror jag.
Förstår att du har det jobbigt just nu och att du gärna ser alkoholen som en tillfällig ”lösning” men du verkar ju ha koll på att det inte är en lösning utan början på ett mycket allvarligare problem. Vad du än gör : ta inte första glaset! Det är i varje fall något du själv bestämmer över. Hoppas du snart kommer vidare. Vi är så många som fullständigt gjort bort oss...så många gånger.

@stillibåten tack 🙏. Behövde få ur mig då jag inte har någon i min närhet jag vill eller kan dela det med och samtidigt använda min tråd som dagbok och påminnelse om vad jag aldrig mer ska hamna i för situation. Direkt i måndags morse kontaktade jag vården och nu är känslan bättre när jag vet att jag kommer få hjälp. Jag kan härbärgera det på annat sätt och har tillit till att allt kommer bli bra.

@Minabästaår Hej! Vad bra att har tagit hjälp för att reda upp i din situation. Du har berättat om att du känt sådan ilska och som du säger kan det användas som en drivkraft också. Det här forumet är verkligen bra för att kunna sätta ord på och få ur sig känslor. När man ser det på pränt kan man också bättre se det utifrån, hur man mår och vad man känner. Det är en slags självhjälp. När man gör en förändring så rör det om i de egna relationerna också och som kanske inte är med på banan riktigt. Det kan bli ett hinder och en utmaning. Det viktigaste är ändå att fortsätta gå mot den vägen som gör att man själv mår bra och orkar med sitt liv, i sin värderade riktning.

Sköt om dig och kämpa på!❤️