Jag är väl medveten om att jag dricker för mycket, det var därför jag bad om Campral. Jag hade inte räknat med att det skulle innebära att jag skulle bli av med all annan vård och nekas livsviktig medicin.

Jag bad vården att inte ta peth-prover eftersom den typen av 'sporrar" gör mig avigt instä(ld, nästan trotsig, något som saboterar min goda vilja.
Jag har inga yttre omständigheter som kräver peth typ körkort, arbete,vapenlicens eller vårdnad om barn, jag vill bara sluta dricka. Trots att jag sagt nej till alkohol-prover har vården i samband med övrig provtagning mot min vilja även tagit peth-prover. Jag förstår inte varför, jag ljuger aldrig om hur mycket jag dricker.

Åren går och vårde fortsätter ljuga för mig, numera vågar jag inte inte lämna några prover alls, så återigen drar man in medicin, det hjälper mig inte alls. Jag vet att jag inte klarar mig utan medicin, men det här får mig bara att bli så avigt inställd, som om jag mot min vilja vägrar avstå från alkohol. Numerag dricker jag på ren trots, jag gillar inte ens ruset och jag får inte abstinens, jag är numera mest bara arg, det hjälper mig inte alls.

Jag vet att de flesta andra gillar att tävla mot sig själva, men det hjälper inte mig, jag blir bara bäst på att misslyckas. Jag har svårt att tro att jag är den enda som är så här, så vad ska jag göra?

@Morgonlek Hej 👋🏼
På vilket sätt har du blivit av med vård och nekas livsviktig medicin och varför tog de proverna?

Jag har skrivit det här i en annan tråd "all provtagning ska motiveras av vården för patienten". Inga prover får tas utan patientens medgivande - det är att likställa med att ge patienten sockerpiller istället för läkemedel. Anmäl din vårdgivare och sluta dricka på trots - det hjälper dig inte heller. Sen vill jag bara säga att det är inte "vården som ljuger för dig" utan vårdgivaren - hela vården är inte en opålitlig massa.

Ifrågasätt vården direkt till vårdgivaren - alla är inte oärliga och onda. Sen är den enda som kan ta hand om dig själv du och gör vad du måste för att må det bästa du kan.

Hälsningar från en vårdgivare i cyberrymden