Sammanfattning utan någon direkt avstämning ✅

Gnäll: Jag HATAR att jobba natt. Låg och reflekterade i soffan över "hur skönt" det skulle vara att självmedicinera för sömnen. Missförstå mig rätt - inte ett dugg sugen - men jag kan inte sova efter nattjobb. Idag blev det 1,5h! Helt sjukt! Ögonen svider, ont i huvudet, känner mig skör & gråtfärdig = skulle vara SÅ SKÖNT att bara glida in i sömnen dimmor. Det kommer dock INTE att hända! Jag kommer inte dricka en droppe när jag mår såhär dåligt! Det vore som att bjuda in till dåliga beslut. Jag vet att jag har en tendens att blir superpåverkad av väldigt lite när jag är i såhär dåligt skick!

Att bli tvingad till nattjobb är en av anledningarna till att jag sagt upp mig. Jag skrev till chefen att jag förväntar mig att de vill ha en fungerande sjuksköterska och inte en zombie på jobbet. Det verkade oklart om det var ett önskemål från ledningshåll. MEN...

Glädjeämnen: mina superfina kollegor som är så förstående för hur det är att endast jobbat dag sedan 2015 och sen tvingas in på natt. Den arbetsledande sköterskan i tjänst har tittat till mig & stämt av minst en gång i timmen hela nätterna. Skickade iväg mig på en powernap mellan 02-03 och även om jag inte sov så kunde jag stänga av lite. Guldkollegor!

Nu ska jag kämpa till kl 20 med att hålla mig vaken så att jag kan vända tillbaka dygnet.
🩵

@Carisie Förstår dig till fullo! Man kan inte alltid bara gilla läget och svälja, då är det dags att gå. Vilka fina kollegor som är så förstående och gullade med dig💕. Hoppas du kan vänd dygnet och bli människa igen!

Kram❤️

@vår2022 Tack snälla du för fina ord. Här är det färdigsvalt. Eller inte helt 😂 Jag har faktiskt tagit en sömntablett för jag är så övertrött att jag inte kommer att komma ner i sömn av mig själv. Det är det här jag kämpat mot i fyra år och äntligen fått ordning på och EN enda natt vänder uppochner på hela tillvaron.

Nu ska jag sova (orkar inte vänta till kl 20) 😴
Hoppas du haft en fin helg och att du mår som den stjärna ⭐️ du är.
Kram ❤️

Kvällsavstämning ✅
Både maken & jag hade anledning att fira idag. Min syster med make är på besök också - så ett glas bubblor blev det.

När jag pratat med chefen får jag officiellt ett slutdatum på nuvarande jobb 🙏🏼

Så skönt. Nu är det godnatt från mig
🩵

@Carisie Grattis igen till att du är bäst i din tråd!🥳🥳🥳. Klart ni ska fira! Skönt att få ett slutdatum så du kan räkna ned dagarna tills du börjar på ditt nya arbete. Antar att det är ett arbete på dagtid.

Ha en bra dag!❤️

@vår2022 Tack 🙏🏼
Ja det är mest dagtid iaf och journätter 1 helg på 4 då man sover på plats så det blir bra. Har jobbat så förut och inget är ju irreversibelt. Trivs jag inte så tar jag mig vidare. 💯

Passar på och lägger till nollan 0️⃣ för dagen också. Är fortfarande halvknäckt av lördagsnatten så jag har sovit & vilat & spenderat tid med familjen.
🩵

Oj! Tappade kvällsavstämningen helt ett par dagar?! Nollan har dock varit intakt 0️⃣😂 Jag var helt säker på att jag skrivit eftersom jag skrivit i andra forum 🙏🏼 Jag har inte försvunnit, inte halkat dit på alkoholen eller glömt er. Tydligen bara glömt mig själv. Idag ska vi ut på resturang hela högen och fira ett födelsedagsbarn som blir 22 😂 inte så mycket barn längre.

Hoppas ni har en fin dag
🩵

Hejsan! @Carisie, Det är väl så det ska vara att allt bara rullar på som det ska och att alkohol är nåt som inte tar så himla stort utrymme i tänkandet, ett friskhetstecken helt enkelt. Men undrade väl lite vart du tog vägen liksom. Men förhoppningsvis blir man väl snart lite likadan själv att man mest bara automatiskt kör på helt alkoholfritt utan att tänka på det alltså och snacka så mycket om saken.

Ha det gott kompis!

@Flarran Hej 👋🏼 Ja det är nog som du säger - att det bara ska vara så och rulla på utan alkohol. Jag känner spontant att jag mår bra av att checka in och göra en liten avstämning över hur dagen gått. För att hålla mig på en bana av ny rutin.

Jag tycker du är en inspiration som skriver om med- och motgång 🙏🏼

Tack för titten & se ses kompis!
🩵

Kvällsavstämning ✅
Middag på stan med tjocka släkten och ingifta & bonusbarn och hela konkarongen! Fortfarande full i magen av en magisk Spaghetti Vongole, en chokladfondant som tyvärr inte får mer än en svag 2:a samt ett glas bubbel & ett halvt glas rött. Sen gick vi vidare till en bar där det blev ett halvt glas vitt (lämnade den andra halvan på bordet när vi gick). Nu dödstrött i sängen och ska sova.

Hoppas alla haft en fin fredagskväll
🩵

Kvällsavstämning ✅
Spelkväll med familjen. Så mycket roligt på en & samma dag. Nu tar jag med mig nollan till sängen. Sa just till gubben att jag längtar efter att vara ensam med honom igen 😅
Nästa vecka börjar träningen 🏋🏼‍♀️

🩵

Kvällsavstämning ✅
En nolla från mig till John Blund 0️⃣
Ska bli skönt att komma hem till ett "tomt" hus. Alla åker vid lunch imorgon så när jag kommer hem från jobbet (7-21.30) är det "bara" maken hemma ❤️ Den enda jag egentligen vill ska vara hemma 🙈 😅 Men det har varit fantastiskt att ha alla omkring sig. Nu ska jag återgå till ett onormalt liv! Har hela sex pass lediga på hela augusti. Sen får jag kämpa mig igenom september utan några vidare ledigheter heller. Skit när man har familjen 35 mil bort! Syrran & jag var & tränade på gymmet och jag gick all in som jag brukade göra. DET lär kännas imorgon 🥹

Nåväl.. jag tackar för mig och säger god natt
🩵

Kvällsavstämning ✅
Vilken dag (med diverse svordomar och annat) tålamodet får sig verkligen en rejäl prövning när människor är vuxna men beter sig som barn! Fy!
Jag och min nolla 0️⃣ åker taxi hem från jobbet för att vi kan. Det är iaf inte ens i närheten av att tulla på nollan (det är så skönt att tanken inte ens existerar) Inte enbart för att jag ska upp 5.15 imorgon utan för att jag inte vill. Tänkte på det härom veckan när arbetskompisarna gick och tog en AW för att lugna ner sig och jag gjorde det inte - jag har helt enkelt inte något behov av att tagga ner med alkohol. Jag har andra strategier. Jag har slarvat med meditationen men vissa dagar har jag prioriterat annat. Ikväll får det bli en meditation i 2 min - typ andas i fyrkant medan eltandborsten surrar 🪥

Hoppas att alla fått en fin dag/kväll vad ni än gjort.
🩵

@Carisie Låter som det är riktigt tufft på jobbet och även arbetstiden. Bra att du inte har behov av att dränka skiten i alkohol och att du har andra strategier. Det måste ändå vara skönt att veta att du ska därifrån inom en snar framtid. Det kan vara extra segt den sista tiden på något sätt och det är väl för att man vill att tiden ska gå extra fort tills man slutar. Lite som det kan vara innan man ska på semester, sista veckorna är så sega.

Styrketräning är riktigt bra för att göra sig slut ordentligt fysiskt och det rensar även hjärnan. Efteråt kommer måbrahormonerna😁. Kämpa på, snart tar det slut! Bra jobbat!

Kram❤️

Kvällsavstämning ✅
0️⃣ även idag. Skålade in att jag skrivit på anställningen med bubbelvatten över tacobåtarna MUMS! En fantastiskt lugn dag på jobbet men trött och mosig. Hoppas på uteväder så jag får sola benen lite imorgon ☀️

Tack @vår2022 Nä det är en känsla värd att notera tycker jag. Att firande inte har likhetstecken med alkohol. Eller sorg. Eller trötthet. Eller livsleda. Eller guldkant. Eller att det regnar på Bali i februari. 😂 Man kan alltid hitta en anledning om man vill och jag tror att det i många fall är enklare att hitta en anledning att dricka istället för en anledning att inte dricka. 🎈

Ja färden mot nya jobbet kommer inte att vara smärtfri. Har dock lämnat in om sem i slutet på sept. De vill ju att jag ska skola in nya stackare de tror de kan anställa?! Nåväl.

Nu är det sovdags här. Hoppas du haft en fin kväll. Jag uppskattar alltid dina ord. Kram!
❤️

Kvällsavstämning ✅
Jag nöter på med mina nollor 0️⃣- ytterligare en till protokollet idag. Är ledig även imorgon - sen väntar fem kvällsskift på raken = jag kommer ur gruvan på tisdag kl 21.30 - väldigt tråkigt för det sociala livet. Eller snarare det sociala liv jag kunde haft. Nästa helg ska vi åka och äta kräftor hos ett kompispar 🦞 Det blir förmodligen lite svampplock & hästmys också ☺️❤️ Fram till dess är jag 💯 alkoholfri - så får jag se vad jag lägger upp för strategi till kräftracet.

Sov gott alla
🩵

Kvällsavstämning igen ✅
Ytterligare en nykter dag till ända. Jag har varit ledig och eftersom gästerna städade hela lägenheten omsorgsfullt vid avfärd och maken så omsorgsfullt tvättat alla sängkläder så har jag bidragit med att bädda alla gästrum. Sen har jag lagat matlådor och middag och plockat lite i allmänhet. Fick till en bra meditation/stretch efter morgonkaffet också. Maken och jag har kollat på Shogun 😍 asså jag älskade den på 80-talet och den nya tappningen är sjukt bra den också. Lyssnade på "En beroendepodd" idag - avsnitt 191 "Ett patetiskt återfall". Jag rekommenderar det verkligen - av många skäl men främst för att jag tror att storyn kan tilltala många ☺️ Finns på Spotify om inte annat 🙏🏼

Nu ska jag ta med maken & nollan 0️⃣ till sovrummet & sova. Hoppas att alla haft en fin dag
🩵

Kvällsavstämning ✅
I en taxi genom kvällen. Nollan 0️⃣ i säkert förvar innanför västen. Hjärtat som klappar lite extra idag för grannen som tagit sig igenom det värsta. Får vara sövd en stund till. Nu hem till mannen och ta ett glas bubbelvatten och berätta för honom om dagens eskapader.

🩵

Nu @ rätt ställe. Råkande ha kvällsavstämning ✅ i kaffestugan igår. Så kan det vara när man petat ut linserna det första man gör när man kommer ut i friheten. Skojade till det om Gandalf osv

Nollan 0️⃣ försöker med i säng. Nu ska här sovas
🩵

Jahopp... kvällsavstämning ✅ igen.
Jag och Duplantis. Fast han käkade banan för en stund till. Jag åt ett äpple och tävlar i soffrodel med maken. Riktig måndag idag! Korv & makaroner. Träning. Bolognese i matlådan. Allt i omvänd ordning - kläm in ett besök på Rusta också. Hittat pyttetomater på balkongen. Hade en fantastisk skön dag på jobbet. Bra patienter & bra kollegor 🙏🏼

Nu hägrar sängen & John Blund. Nollan 0️⃣ har jag hållit idag också. Inget nytt under solen alltså ☀️

Hoppas alla haft en fin dag.
🩵