Hejsan i Kaffestugan! Nu är det allt dags för en kopp med kokkaffe kändes det som när man körde den jazzigt svängiga låten, Det går en man omkring i mina skor med Bo Kaspers Orkester.
Inga enheter med alkohol här idag heller.
Ha en fin kväll mina vänner!

Godkväll @Flarran och ni andra med!

Är en kanonskön kväll på balkongen. Har ägnat den åt kaffe och en hel del brevskrivande. Inget vin för mig idag. Ska strax gå in och kika på serier och får förhoppningsvis bättre sömn än jag får efter en kväll med vin.

Önskar en godnatt sen när det blir dags ❤

Hej vännerna 🧚🏼‍♂️ Tack för pepp!
Ja jag fick jobbet och tog ett glas bubbel igår utan att balla ur för det 😇 Har besök av familj en vecka och kommer att försöka skriva lite mer "som vanligt" när livet återgår till rutinerna.

Hoppas ni haft en fin tisdag
🩵

Onsdag 📆
Idag ska jag ta chefen och stämma av allt kring avslutandet av min tjänst! Tackar ödmjukast igen för gratulationer 🎊 Mest av allt känns det faktiskt sorgligt att lämna den klinik jag varit en del av i så många år - fast på olika ställen och i olika positioner. Ska bli skönt att ta ett "exitsamtal" så det når över chefernas huvuden att det inte fungerar.

I övrigt mår jag fortfarande dåligt efter nattarbetet. Har känt mig konstant bakis från morgon till kväll. Hoppas att kaffe kan rädda den här dagen ☕️ Nollan 0️⃣ sätter jag för dagen också. Måste komma iordning med mina skrivrutiner också 🖌️ samt komma igång med träningen. 🏋🏼‍♀️ Allt har sin tid.

🩵

Torsdag 📆
God morgon alla. Nollan 0️⃣ är satt för dagen och jag sitter vid köksbordet och dricker kaffe och ser på de regntunga skyarna. Det är riktigt Hawaii-väder och just nu började solen skina men regnet fortsätter att falla.

Hoppas alla får en fin dag i den anda ni önskar
🩵

Godmorgon! Detta med semester är skönt, men det blir en del vin, även om jag tycker att det håller sig inom måttligheten.

Nu dricks det iallafall gott kaffe, ska ta en promenad snart och givetvis ett bad! Det är säkert 21, 22 grader, så skönt!

God morgon gänget ☕️
Jobbade bara en enda dag (eller kväll - igår) men har ändå fått ett par meddelanden om dagen från bemanningen - otroligt stressande. 😰 Ytterligare anledning att sluta.

Hoppas ni har det bra idag ☀️
🩵

God morgon kompisarna ☕️
Fått kaffe på sängen av maken - syrran, mamma & jag ska åka till "Libaneserna" och vaxa & tråda ansiktet. Otroligt skönt! Det blir noll E för mig idag 0️⃣. Vi skulle på en streetfoodfetival men det regnar - hoppas det blir uppehåll till ikväll 🩵

Hejsan i Kaffestugan! När man inte har så himla mycket energi så behövs det då ibland en uppiggande kopp med nykokat kaffe. Tar man sedan och lägger till lite svängig Rock n Roll från 50-talet så kan det bli riktigt bra. Så sitter i skrivande stund och lyssnar på Billy Harlan i mina hörlurar och kan säga att låten I Wanna Bop inte var ett så dumt val liksom.

Ha en fin dag!

Hej 👋🏼
Det fick bli eftermiddagskaffe för mig ☕️
Det dök in fler till frukost och sen försökte jag fördela mina gracer här - vilket givetvis inte funkade. Men jag lurade med mig syrran till gymmet 🏋🏼‍♂️ så nu har jag kört slut på både henne & mig! 💪🏼 SÅ skönt! Nu är vi duschade & har ätit fröknäcke med mosad avokado & keso - SÅ gott. Ska strax gå ut i köket IGEN och dra ihop köttfärsen till tacomiddagen 🌮
Noll 0️⃣ för mig även idag 🙏🏼
🩵