@eling Hej 👋🏼 Vi är alla alla mänskliga med fel & brister men vi har också goda och starka sidor. Starkt av dig att vara ärlig om att du tog ett återfall. Starkt av dig att du är tillbaka och ger dig själv en chans till att må bättre på sikt!

Har du funderat mer på hur du tog återfallet. Enligt min husgud Robert Bohman har vi bestämt oss långt innan vi verkligen tar återfall. Fundera. Det är såna saker som genom att vi kan medvetandegöra signaler vi inte tänkt på eller reflekterat över och vi kan stoppa handlingen tidigare. Stoppa återfallet innan flaskan redan står där på köksbänken och skriker åt en.

Anyways - välkommen tillbaka.
🩵

Välkommen till dag 2, imorgon är det dag 3. Det blir aldrig sämre - om man ta en dag i taget, eller hur man ska säga 😊
Men en dag i taget blir veckor månader och så småningom år. Livet vecklar ut sig om man låter det. Heja!

@eling Bra! Ta nya tag och gå vidare. Du kan säkert lära dig mycket, se tydligare hur du fungerar, eller hur din hjärna fungerar och vara mer vaksam framöver och även se att alkohol inte hjälper eller är det som krävs för att ta bort dåliga känslor eller att få energi. Det är en fake. Försök ringa in det som skaver i ditt liv och jobba med detta med psykologen. Var sann och ärlig i dina samtal, det är dina samtal om dig och ditt liv som är det viktiga och det är för din egen skull.

Sköt om dig❤️