Jag skrev i en tråd där jag blivit bedragen. Skulle verkligen behöva få hjälp med att veta hur jag ska bete mig. Nu verkar den vara borttagen. Skulle verkligen vilja se vad folk har svarat:( finns det någon möjlighet att få tillgång till den?

Du skrev i en annan persons tråd och denna person har raderat den.
Eller så har admin tagit bort den och då finns den inte heller längre att tillgå.

Du kanske får skriva ett nytt inlägg i din egen tråd så du kan välja själv hur
länge (och om) den ska leva vidare eller inte...

Mvh

MM

Ja, jag svarade dig/er långt i morse. Antingen vill du läsa svaret eller inte. Minns inte exakt. Jag tror att jag vet vilka ni är. Jag har följt och minns. Jag tror verkligen att ni behöver hjälp. Midsommar (eller vad nu senaste nicket var) har ett oerhört destruktivt beteende. Du häller på lite antändlig vätska. Ni måste verkligen sluta. Ni gör era barn illa. Du är mer observant än de flesta. Just otroheten tror jag är uttryck för det destruktiva beteende som din fru har. Hade jag hunnit svara henne hade jag skrivit att berätta el inte beror på syftet: att lätta sin egen börda el nåt annat. Det könns som att du måste välja här bedragen. Välja henne el att bryta. Om du väljer henne måste du vara stark. Stark nog att plocka upp henne ur rännstenen, stark nog att låta allt som varit vara, stark nig att avstå alkohol.
Jag tror ni behöver hjälp. Jag tror ni kommer att behöva stöd i att komma ur det här om det är vAd du vill. Och det känns så... älska mig mest när jag förtjänar det minst.., det är väl ungefär det som man känner skulle passa här. Du verkar vilja försöka och förlåta. DEt ser jsg dom stort. Om ni ska klara det här behöver ni nog dock andra perspektiv. Ni verkar fantastiska båda två tycker jag, så ge det en ärlig chans.
Och jag är lite bekymrad över din inblandning här.., forumet är en livlina för många och en fristad. JG skulle bli oerhört störd om min sambo var här med åsikter.,,,

Kan inte annat än att hålla med Sisyfos. Du och din fru behöver verkligen hjälp. Det bästa är att det faktiskt finns hjälp att få - både mot det ena och det andra beroendet. Likaså finns stöd att få hur ni än väljer att fortsätta - tillsammans eller var och en för sig. Men något måste göras mot det destruktiva beteende som finns i er familj. Låt det här få bli en vändpunkt för er alla.

Bedragen

Jag uppskattar dom verkligen och skäms för att jag varit inne och läst vad hon tänker/känner. Jag kommer att ge oss ett sista försök, i nöd och lust säger man ju.....

"en är inte mer än människa" säger ganska mycket tycker jag... JAG, Pinalina som jag kallar mig här på forumet SKULLE gjort exakt som du. Alltså konfronterat och ifrågasatt... ärlighet varar längst, sanningen kommer ALLTID fram, förr eller senare. JAG tycker INTE du ska "skämmas" för att du lyfter fram problemen. Förmodligen enda sättet att lösa dem på. Kämpa på! Få "gubbar" ( kan ju bara svara för mig) som gör det du gjort. Alltså konfronterat ! Det är vad jag tycker det enda du/en/man kan göra i nuläget. Samtidigt så "hejar" jag på din fru som ändå våndas/har samvetskval/ och inte vet varken in eller ut. Styrka till er båda!??

Tycker verkligen inte du ska skämmas ! Minns häromdagen när jag läste din frus inlägg om fylla o konsekvenser av den, kände SÅÅÅÅ igen mig. Inte för att mina konsekvenser gått så långt., MEN att alkoholen med allt vad det innebär "suger musten ur förhålland".

Tycker verkligen inte du ska skämmas ! Minns häromdagen när jag läste din frus inlägg om fylla o konsekvenser av den, kände SÅÅÅÅ igen mig. Inte för att mina konsekvenser gått så långt., MEN att alkoholen med allt vad det innebär "suger musten ur förhålland".

Håller med. Jag kanske skulle gjort som du och smygläst... sen sitter man där med sanningen i ansiktet och måste på nåt vis hantera det. och för att vara ärlig så har du ju inte lyckats så bra med just att hantera det du läst. Nu känns det som att du kan komma lite längre den här gången. Du behöver inte skämmas för att du läst, däremot bör du kanske ta hänsyn till hennes känslor. Hon har varit väldigt öppen härinne och min mardröm skulle vara att någon tog det jag skrivit härinne och vände det mot mig. Använd det du läst som kunskap om din fru. Kanske håller du inte med om allt hon skriver. Kanske blir du ledsen av hennes beskrivning av dig, men hon har ju den bilden, den uppfattningen och det är omöjligt att "skrika" bort den. Du vet vad känner. Kanske borde du också tydligt skriva vad du känner. Att skriva är bra även för en själv för man bringar lite reda i alla tankar och det man vill skrika åt en annan blir ganska hårt i skrift. Jag både hoppas och tror att ni ändå kan använda det här till nåt positivt. Din fru verkar må mycket dåligt, skäms och skadar sig själv. Du mår mycket dåligt, skäms, förtvivlar och skadar er båda. Hoppas ni nu kan få lite hjälp ut det här. Det går nog att lösa, men kräver lite jobb.