Många uppskattar att möta andra i liknande situation och våra forum har på många sätt blivit hjärtat av Alkoholhjälpen. Här möts hundratals människor varje vecka för att dela sina tankar och funderingar med varandra.


Det är viktigt för oss att Alkoholhjälpen är en trygg plats och därför modereras forumen löpande av oss rådgivare. Tänk på att forumen är öppna för alla att läsa, så undvik att dela känsliga personuppgifter när du skriver ett inlägg.Välj ett forum

1 diskussionstrådar
2 kommentarer
895 diskussionstrådar
9513 kommentarer
Det är vanligt att människor är känner sig osäkra på om de dricker för mycket, om de behöver förändra sin konsumtion eller vad de ska bestämma sig för. I det här forumet kan du ställa frågor eller skriva om funderingar angående hur du dricker.
4931 diskussionstrådar
141901 kommentarer
Strategier, tips, metoder och inte minst upplevelser. Här hittar ni diskussioner och beskrivningar som handlar om att dricka mindre.
255 diskussionstrådar
7362 kommentarer
Ett forum för dig som vill förändra dina alkoholvanor med måttligt/kontrollerat drickande som målsättning.
797 diskussionstrådar
31367 kommentarer
Ett forum för dig som siktar på alkoholfrihet.
1130 diskussionstrådar
55840 kommentarer
Livet som det är utan alkohol. För inläggen som kan handla om annat än de omedelbara alkoholrelaterade problemen. Forumet startades efter initiativ från användare som vill fortsätta skriva med varandra efter att de hade ändrat sina alkoholvanor.
3185 diskussionstrådar
40521 kommentarer
Här finns diskussioner som handlar om att vara anhörig till någon som har beroendeproblem. Här kan man läsa eller skriva om hur man kan uppleva sin situation, vad man kan göra för att själv må lite bättre eller för att hjälpa sin närstående.
31 diskussionstrådar
403 kommentarer
I den här forumdelen hittar ni trådar och inlägg från oss som arbetar med sidan. Det kan t. ex. vara information om kommande aktiviteter, eller aktuella ämnen som vi gärna diskuterar med er användare.

Nya användare